Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL!!

membrane alırım abi bu fiyata switcher çok kötü oluyor
Huano red, brownlar yılların switchi. Tabi aşırı kaliteli diyemem ama dayanıklılar en azından. Z11 in aliexpresste 300 400 liraya satıldığı zamanlar kaç tane arkadaşım aldı, hala da sorunsuz kullanıyor birçoğu. Onda da yine aynı marka switchler var bundakiyle.

Huano red, brownlar yılların switchi. Tabi aşırı kaliteli diyemem ama dayanıklılar en azından. Z11 in aliexpresste 300 400 liraya satıldığı zamanlar kaç tane arkadaşım aldı, hala da sorunsuz kullanıyor birçoğu. Onda da yine aynı marka switchler var bundakiyle.
hocam bazı switchler içine bal dökülmüş gibi oluyor şans tabi ama ama bi kere böyle oldu bidaha ucuz mekanik almadım

Rampage k11 ally var beyaz, bilek desteğiyle falan geliyor çok fark var mıdır arada kalmıştım ben
Şahsen bunu tercih ederdim ben. Hot swap var, switchin ne olduğu belli, kablosuz var vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bazı switchler içine bal dökülmüş gibi oluyor şans tabi ama ama bi kere böyle oldu bidaha ucuz mekanik almadım
Her şey parasına göre hesabı işte hocam. Bu bütçede dediğin gibi normalde mekanikler çok kaliteli olmuyor, kısa sürede switchleri bozuluyor, yay sesi oluyor vs. Huanolar en azından bu bütçedeki diğer markalara göre çok daha dayanıklı switchler, mekanik klavye almak isteyip çok para vermek istemeyen arkadaşların işini görür.

f87 den iyi mi?

Şahsen bunu tercih ederdim ben. Hot swap var, switchin ne olduğu belli, kablosuz var vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her şey parasına göre hesabı işte hocam. Bu bütçede dediğin gibi normalde mekanikler çok kaliteli olmuyor, kısa sürede switchleri bozuluyor, yay sesi oluyor vs. Huanolar en azından bu bütçedeki diğer markalara göre çok daha dayanıklı switchler, mekanik klavye almak isteyip çok para vermek istemeyen arkadaşların işini görür.
gecikme olmuyor mu hocam bunlarda klavyede insan ister istemez cs de falan psikoljikde olsa bi baskı hisseder gibi

f87 den iyi mi?

gecikme olmuyor mu hocam bunlarda klavyede insan ister istemez cs de falan psikoljikde olsa bi baskı hisseder gibi
Aşırı yüksek elo oyuncusu değilim hocam, ama ara sıra girer oynarım. Klavye geldiği gün özellikle denedim ama gözle görülür herhangi bir gecikme yaşamadım kablosuzda. Yani gecikme varsa da milisaniyelik gecikmeler vardır, onları da ben anlayacak seviyede değilim. Birçok kişinin anlayacağını düşünmüyorum tabi de genel yorum yapmam çok da doğru olmaz.

Bu normal fiyatıdır zaten. Ürün yakın zamanda çıktı diye tahmin ediyorum, o yüzden çoğu kişi görmemiştir bile. Konuyu da ihtiyacı olan ürünü öğrensin diye açtım.
Normal fiyattaki ürünleri "birileri görsün diye" sıcak fırsatlar forumunda konusunu açamamalısınız.
Konuyu Çevre Birimleri > Klavye kategorisine taşıdım.

Hocam iyi akşamlar lunor mk68 modelini satın aldım ben de. Dongle, kablolu, bluetooth hiç birinde driver çalışmıyor. Ayrıca kablosuz modlarda moda geçiş olan tuşlar kopma yapıyormuşçasına belirli aralıklarla 2 kere yanıp sönüyor.

Hocam iyi akşamlar lunor mk68 modelini satın aldım ben de. Dongle, kablolu, bluetooth hiç birinde driver çalışmıyor. Ayrıca kablosuz modlarda moda geçiş olan tuşlar kopma yapıyormuşçasına belirli aralıklarla 2 kere yanıp sönüyor.
Driver bende kablolu olarak açıldı hocam. Yanıp sönme olayı bende de oluyor ama bağlantı kopması yaşamıyorum hiç. O ışık yanıp sönme olayı benim ana klavyemde de oluyor ama onda da bağlantı kopması yaşamıyorum. Tahminimce odamda çok fazla kablosuz cihaz olduğu için ara ara çakışma oluyor ama kullanmaya etkisi olmadığı için çok sıkıntı etmedim ben.

Hocam hali hazırda ajazz ak871 kullanıyorum yaklaşık 2-3 senedir rgb için geçmeye değer mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,117
Üyeler
197,820
Son üye
s.c.kandaz
Geri