🔥İndirim Protein Ocean Creatine Cool Lime Aromalı 120gr 152tl

rizw3ll

80+
Reaksiyon skoru
15
cool lime bi sevemedim ya nane çok ağır geliyor keşke sadece yeşik limon olsa ekşi ekşi off ağzım sulandı

Aromasız almanızı tavsiye ederim.

Alınır mı?

creatin aromasız daha iyi protein tozu ile karıştırıp 2sini birden tüketiyorsun yoksa creatini ayrı içiyon, proteini ayrı içiyon farklı aroma midede çorba oluyor

tavsime etmem son mide bükücüdür. daha önce ananas mangolu aldim. ictikten birkac saat sonra bile agizma tadi geliyordu. sukur hic de. mide sorunum yoktur ama kotu his uyandırıyordu attim. arkadasim da aldiydi o da atti. bize mi denk geldi geneli mi boyle bilemiyoru m ama optimumdan devam.

tavsime etmem son mide bükücüdür. daha önce ananas mangolu aldim. ictikten birkac saat sonra bile agizma tadi geliyordu. sukur hic de. mide sorunum yoktur ama kotu his uyandırıyordu attim. arkadasim da aldiydi o da atti. bize mi denk geldi geneli mi boyle bilemiyoru m ama optimumdan devam.
arada 1000tl fiyat farkı var hocam bi zahmet iyi olsun

Ssn kolalı alın 300gr 369tl aroması da iyidir illa aromalı istiyorsanız hiq tavsiye etmiyorum çok topaklanıyor ocean denemedim

Fiyat asirir uygun geldi bigjoy dan baska kullanmadim acaba alsam mi karar veremedim. Sonucta profesyonel sporucu degilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,018
Üyeler
197,606
Son üye
Çapanoğlu
Geri