- Bütçe
- 10000
9800x3d ve 5070ti lı bir sistemim var fakat psu m çok sesli çalışıyor sessiz bir psu almak istiyorum asus rog strix 1000w almayı düşünüyorum sizce bu iyi bir psu mu ve bundan daha uyguna daha kaliteli olanlar var mı öneriniz nelerdir
Nzxt C serisi yada Corsair RMx serileri sessiz ve güvenilirdir.9800x3d ve 5070ti lı bir sistemim var fakat psu m çok sesli çalışıyor sessiz bir psu almak istiyorum asus rog strix 1000w almayı düşünüyorum sizce bu iyi bir psu mu ve bundan daha uyguna daha kaliteli olanlar var mı öneriniz nelerdir
Al geç arkana bakmaGamdias1600w ama çok fazla ses yapıyor hem fansesi hem bobin cızırtılı önerilere açığım
12 pin soketi yok ve iyi bir psu değil hocam, çok sallamasyon bir öneri olmuş
yok mu ne yaşıyon hacım sen ya güncel bir model corsairin full modüler12 pin soketi yok ve iyi bir psu değil hocam, çok sallamasyon bir öneri olmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraflarda yok, belki güncellenmiştir bilmiyorum
10 bin kesinlikle etmez o konuda haklıyım, güncellenmiş psu şimdi baktım. nzxt c1200 daha dün veya önceki gün 9 bindi. 1200 watta hiç gerek yok ayrıca yarısını bile kullanmayacak sisteme. 5070ti var adamda.yok mu ne yaşıyon hacım sen ya güncel bir model corsairin full modüler
zero rpm moduda mevcut tam arkadaşın istediği gibi bir psu sessiz güçlü modüler 1200 watt
adama sessiz psu lazım bunu anlıyorsun değil mi10 bin kesinlikle etmez o konuda haklıyım, güncellenmiş psu şimdi baktım. nzxt c1200 daha dün veya önceki gün 9 bindi. 1200 watta hiç gerek yok ayrıca yarısını bile kullanmayacak sisteme. 5070ti var adamda.
dostum adamın sistemi hiçbir zaman 600 watt bile tüketmeyecek 1200 watt önermişsin ben ne diyorum sen ne diyorsunNebi abimiz detaylıca inceledi ürünü hatta çok sessiz bir model
adama sessiz psu lazım bunu anlıyorsun değil mi
Bütçe 10 bin yazmış ona istinaden attım dostum. Şuan ki sistemi 1600 wattmış zatendostum adamın sistemi hiçbir zaman 600 watt bile tüketmeyecek 1200 watt önermişsin ben ne diyorum sen ne diyorsun![]()
9800x3d ve 5070ti lı bir sistemim var fakat psu m çok sesli çalışıyor sessiz bir psu almak istiyorum asus rog strix 1000w almayı düşünüyorum sizce bu iyi bir psu mu ve bundan daha uyguna daha kaliteli olanlar var mı öneriniz nelerdir