Sessiz Güvenli Bir Psu Ya İhtiyacım Var

alper33

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
9800x3d ve 5070ti lı bir sistemim var fakat psu m çok sesli çalışıyor sessiz bir psu almak istiyorum asus rog strix 1000w almayı düşünüyorum sizce bu iyi bir psu mu ve bundan daha uyguna daha kaliteli olanlar var mı öneriniz nelerdir

9800x3d ve 5070ti lı bir sistemim var fakat psu m çok sesli çalışıyor sessiz bir psu almak istiyorum asus rog strix 1000w almayı düşünüyorum sizce bu iyi bir psu mu ve bundan daha uyguna daha kaliteli olanlar var mı öneriniz nelerdir
Nzxt C serisi yada Corsair RMx serileri sessiz ve güvenilirdir.
Su an RM1000X i kullanıyorum. 9800x3d +9070xt ile beraber. 0 ses

Bilgisayar yükteyken ve kulaklık takmıyorken performansı nasıl

şu an kullandığın psu ne? merak ettim sadece.

Gamdias1600w ama çok fazla ses yapıyor hem fansesi hem bobin cızırtılı önerilere açığım

12 pin soketi yok ve iyi bir psu değil hocam, çok sallamasyon bir öneri olmuş :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fotoğraflarda yok, belki güncellenmiştir bilmiyorum
yok mu ne yaşıyon hacım sen ya güncel bir model corsairin full modüler

zero rpm moduda mevcut tam arkadaşın istediği gibi bir psu sessiz güçlü modüler 1200 watt

yok mu ne yaşıyon hacım sen ya güncel bir model corsairin full modüler

zero rpm moduda mevcut tam arkadaşın istediği gibi bir psu sessiz güçlü modüler 1200 watt
10 bin kesinlikle etmez o konuda haklıyım, güncellenmiş psu şimdi baktım. nzxt c1200 daha dün veya önceki gün 9 bindi. 1200 watta hiç gerek yok ayrıca yarısını bile kullanmayacak sisteme. 5070ti var adamda.

Nebi abimiz detaylıca inceledi ürünü hatta çok sessiz bir model

10 bin kesinlikle etmez o konuda haklıyım, güncellenmiş psu şimdi baktım. nzxt c1200 daha dün veya önceki gün 9 bindi. 1200 watta hiç gerek yok ayrıca yarısını bile kullanmayacak sisteme. 5070ti var adamda.
adama sessiz psu lazım bunu anlıyorsun değil mi

Nebi abimiz detaylıca inceledi ürünü hatta çok sessiz bir model

adama sessiz psu lazım bunu anlıyorsun değil mi
dostum adamın sistemi hiçbir zaman 600 watt bile tüketmeyecek 1200 watt önermişsin ben ne diyorum sen ne diyorsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,005
Üyeler
197,602
Son üye
Rodvay
Geri