🔥İndirim Asus Prime Lc 360 4.199 TL 3 Taksit

İyi yanı 6 yıl garantili olması ama bu varken alımaz bence
hocam ben pek bilmiyomda bu marka anonime benziyor. madem 360 alcaz 5 bine 5.5a arctic liquid 3 alalım kafa rahat olsun. 360 alan adam zaten düşük bütçe değil orta bütçedir 2 lira koysun kafa rahat etsin.

3 bin TL'ye düşünce almıştım 7800x3d için valla ben memnunum özellikle fanlar tek parça monteli geldi sadece kasaya taktım bitti

hocam ben pek bilmiyomda bu marka anonime benziyor. madem 360 alcaz 5 bine 5.5a arctic liquid 3 alalım kafa rahat olsun. 360 alan adam zaten düşük bütçe değil orta bütçedir 2 lira koysun kafa rahat etsin.
Noname değil arctic ile kafa kafaya bi soğutucu

peki yükte çok ses çıkarıyormu nasıl iyi mi? sesi
işlemcine göre değişen bir durum. intel gibi çok güç tüketen işlemciniz var ise sesli çalışması muhtemel. z790 i5 12600kf vardi 2 hafta önce değiştim. fanlar çok fazla ani yükselip düşüyor idi. sessiz modda normalde kullanıyorum ama çokta bi etki etmedi. şuan 7800x3d var boşta intel gibi spike lar yapmıyor oyun içerisinde 75 derece max gördüğü nokta. Tabi dandik aerocool macun kullandım. thermalright in güçlendirme kiti de var. şuan inteldeki gibi sesli çalışmıyor. Ara sıra nadirde olsa fanlar boşta hızlanip yükseliyor ama 2 haftada sadece 1-2 kez yaşadım. Fanlari kötü ben ileride arctic freezer 3 360 ile değiştireceğim daha sonradan.

Tanınmış bir marka paylaştığım ürünü aktif kullanıyorum arctic lf3 rakip sayılır konudaki ürünüde kullandım lc 360 a göre radyatörü daha kalın pompada vrm soğutucu mevcut ikisi arasında liqmaxflo daha iyi ve daha uygun

Geri