Yardım Seçemedim, 4 Telefondan Hangisi Daha Mantıklı?

frose

80+
Reaksiyon skoru
2
Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
Kız kardeşime alacağım kamerasının iyi olması en önemlisi. Batarya, güncelleme vs her telefonda önemli tabii ki.
Kamerası v70fe den daha iyi olduğu için V60 düşünüyorum hazır bu fiyata bulmuşken ama vivo kullanmadım daha önce fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler

Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
Kız kardeşime alacağım kamerasının iyi olması en önemlisi. Batarya, güncelleme vs her telefonda önemli tabii ki.
Kamerası v70fe den daha iyi olduğu için V60 düşünüyorum hazır bu fiyata bulmuşken ama vivo kullanmadım daha önce fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler
s25fe

Dostum iphone al değişceği zamanda en azından paraya daha rahat çevirirsiniz. 16e mantıklı bir seçim olur sıfır da bütçene uygun 40k'ya bulunuyor. İlla android alcam dersende ben olsam samsung alırdım

iphone 14 2. el bulabilirseniz bulamazsanız sıfır 13 alın vivo telefon değil mesela bi ortamda konu açıldı telefon konusu ne diyecek vivo 60 ımmı var diyecek en iyisi iphone dur
berbat bi yorum. telefonu insanlara modelini söylemek, şov yapmak için almıyorsun sonuçta. hani işletim sisteminden, arayüzden hadi ikinci el piyasasındanda vursan anlarım ama ortamda telofon konusu açılınca özgüvenini düşürecek bi durumdaysan yazık yani. ki apple dışındaki markalarda çok kaliteli ürünlerle piyasada kimsenin samsung veya xiaomi kullanıyon diye seni yargılayacağını sanmıyorum, yargılıyorsa bu onun cahilliğidir, böyle bi durumda karşımdakine kendi telefon bilgimi konuşur susarım.

Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
S 25 fe al rahatina bak snapdragon işlemci olmasınada dikkat et

Vivo V60 - 32k
Vivo V70FE - 33k
S25 FE - 40K
Oppo reno 15 - 40k
S25 fe al. Geç bende s25 fe düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S 25 fe al rahatina bak snapdragon işlemci olmasınada dikkat et
S25+ yazacaktın galiba

iphone 14 2. el bulabilirseniz bulamazsanız sıfır 13 alın vivo telefon değil mesela bi ortamda konu açıldı telefon konusu ne diyecek vivo 60 ımmı var diyecek en iyisi iphone dur
bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi

Ya bilader ben niye ortamda telefonumla caka satayım ortamda sunla dalga geçen adamın zeka seviyesi muhabbet kusundan düşüktür zaten

Son düzenleme:
bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi
Bencede ben olsam oppo almam bootloader kilidi falan açılmıyor ve bir süre sonra kullanılmaz hâle geliyor zaten güncelleme süresi kısa arayüzünüde beğenmiyorum s25fe alıp geçsin işte yazılım olarak Samsung daha iyi malzeme kalitesi olarak da Samsung daha iyi

Uzun kullanım gibi amacınız var ise s25fe güncelleme desteği ile daha mantıklı olur

senin yerinde olsam xiaomi bir cihaz alırım kesinlikle yurd dışı al zaten server kayıta yaptırılıyor istediğin kadar günceleme format atsanda sorun yaşamıyorsun ben xiaomi 17 ultra aldım efsane ötesi bir cihaz kesinlikle öneririm yurt dışı cihaz al fikrimi soracaksan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,302
Üyeler
197,660
Son üye
XNews
Geri