Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,772
Daha deminki arkadaş kendisini çok zeki sandığı için zamanında birçok kadının başını yakmış olan bekaret konusuna dikkat çekmeye çalıştığım konuyu kendi istediği şekilde anlayıp beni yobaz ilan ettiBunlar ayni dedigin eski nesil kral ortalama 2000 veya öncesi ise kafada belirli şeyler var büyüklerden aynen öyle devam senin benim sölediğim şeyle duşunce değişme evresini geçmişler artik gecmeyide kendilerine yediremez ne kadar doğru olsada kabullenmek istemezler
Bu eski nesildeki köylü nenelerin gelin bakire değilse namussuz, iffetsiz, ********, değersiz, çöp yığını gibi yaklaşıp damadı her halde temiz görmesinden farksız.
Bu mesajımı okuduğunda herhangi bir problem görüyor musun, yani yalan bir ifade mi? Zamanında birçok kadın sırf evlenmeden bir erkekle vakit geçirmek istedi diye, gerdek gecesinde kanaması olmadı diye, evlenmeden ilişkiye girdi diye hep kötü davranışlara maruz bırakıldı. Çok komiktir ki kadına böyle davranılıyorken erkeklere neredeyse hiçbir zaman laf söylenmedi, onlar da genelevler arasında ciritler atıyordu. Yalan mı
Ben çok kez bahsettiğim şekilden ötürü sürekli sözlü laflara maruz kalan, öldüresiye dayak yiyen, hatta gerçekten öldürülen kadın tanıyorum. Siz erkek tanıyor musunuz?
Kısacası konunun başında demek istediğim tüm şeylerin toplamı: Kimse kimsenin geçmişini didik didik araştırma hakkı bulamaz. Bir taraf, konudaki kişilerin tabiriyle daha temizse karşısındaki kişiyi de temiz isteyebilir fakat kendisi değilse istemesi aşırı saçma.
Kadın olsaydınız şu konuda yazdıklarınızın hiçbirini yazmazdınız gelip lütfen burada ahkam kesmeyin. Herkes için demiyorum, birkaçı için söylüyorum. Verdiğim örnekteki o nene genelde ailenin reisi sayılan erkek olur, ben özneye takılmazsınız diye düşünmüştüm. Yani kimin olduğu önemsiz, isterseniz dünyanın en seküler insanı da yazılabilir oraya
Son düzenleme: