Yardım Magic Mouse Ne Kadara Alınmalı ?

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
merhaba magic mouse alacağımda acaba sizce şuanki fiyatlar uygun mu yoksa ne kadara düşerse alınabilir

1781688903402.webp

mouse bana kalırsa güzel çok fazla özelliği var normal bir mouse gibi değil ondan fiyatı böyle
Mac kullananlar da Macbookda yaptıkları Trackpad hareketlerini kullanabilsin diye tasarlanmış bir mouse gibi aslında ama bana çok rahat ve pratik gelmemişti kullanırken. Yine de Mac ile kullanılacaksa ve sana rahat geldiyse senin tercihin alabilirsin tabi.

Fiyatı çok oynamaz Apple aksesuarlarının.

Geçen MacBook konusu açmıştın gibi hatırlıyorum. Eğer MacBook için soruyorsan benim fikrim fare almayıp direkt touchpade alışman olur. Masaüstü şeklinde kullanıyorsan alınabilir. Fiyatı en baba 3.000₺'ye düşer daha da düşeceğini sanmam, Apple bu. İndirim bekleyeceğim diye 4.000₺+ olma şansı bile var :D

Neonun dandik trackpadi yerine air al ve gerçek mac kullan. Bu mouse mac mini falan yoksa kesinlikle alınmaz. Varsa bile alınmaz direk mac trackpadi satılıyor ayrı

Logitech mx3 master vb şeyler öneririm mouse olacaksa

Neonun dandik trackpadi yerine air al ve gerçek mac kullan. Bu mouse mac mini falan yoksa kesinlikle alınmaz. Varsa bile alınmaz direk mac trackpadi satılıyor ayrı
trackpad zaten güzel çork fark yok neoda zaten gerçek mac trackpad kullanmayı tercih etmediğimden zaten mouse bakıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Logitech mx3 master vb şeyler öneririm mouse olacaksa
bunada bakıyordum hocam arada 1-2k lık fark var düşüneceğim ama magic biraz daha ağır basıyor bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,213
Üyeler
197,639
Son üye
Nullg009
Geri