🔥İndirim Colorful X870a-Gha Wifi 10.000tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,894

x870 için bedava. vrm iyi, ses kartı klasik alc897

Son düzenleme:
Colorful'da teknik ve yazılımsal sıkıntılar yaşayanlar olmuştu. Günümüzde Colorful büyük markalar gibi iyi iş çıkartıyor mu? Ön yargım var bir tık.

Muadillerine göre iyi fiyat ses yongası eski tip onu da problem edecek birisi yoktur.

Colorful'da teknik ve yazılımsal sıkıntılar yaşayanlar olmuştu. Günümüzde Colorful büyük markalar gibi iyi iş çıkartıyor mu? Ön yargım var bir tık.
Aksine MSI, Asus, göre daha sorunsuz ben sıkıntı yaşamadım.ornek ram değiştirdim otomatik Expo aktif etmişti sasirmistim

Aksine MSI, Asus, göre daha sorunsuz ben sıkıntı yaşamadım.ornek ram değiştirdim otomatik Expo aktif etmişti sasirmistim
MSI` tartışılır da ASUS ile diğer anakart üreticilerini kıyaslamayalım lütfen. Ne kadar sevmesem de Asus alayından daha iyi. Tabi parası da daha haşmetli.

hangi anakartı önerirsiniz?
https://www.incehesap.com/colorful-...00mhz-atx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-85836/ (indirime girerse cuma gecesi ve girer mi merak ediyorum?)
Anime kızlı olan en ucuz 11 bin oluyor, tasarımı için alınır. B850 ile ilgili yorumum yok. Bu konudaki modelin fiyatı çok iyi yalnız onu söyleyebilirim. Anime kızlı bir daha indirime girer mi bilmiyorum onun da garantisi yok.

Anime kızlı olan en ucuz 11 bin oluyor, tasarımı için alınır. B850 ile ilgili yorumum yok. Bu konudaki modelin fiyatı çok iyi yalnız onu söyleyebilirim. Anime kızlı bir daha indirime girer mi bilmiyorum onun da garantisi yok.
bu anakartı aldım hocam sabahtan beri anakart bakıyordum iyi oldu teşekkürler

Geri