🔥İndirim Kiwi Kfan-7429 Ayarlanabilir Hızlı Kule Tipi Vantilatör 999 TL

35 derece üstü şehirlerde kendini serinletmez bu alet ona göre alın arkadaşlar.

35 derece üstü şehirlerde kendini serinletmez bu alet ona göre alın arkadaşlar.
ufak oda için kule tipi bakınıyordum bende. hakikaten kötü mü performansı normal düz ayaklı olanlara göre

performansı nasıl gerçekten odam çok büyük değil çok fazla güçlü birşeyede ihtiyacım yok hafif bir serinlik versin yeterli

ufak oda için kule tipi bakınıyordum bende. hakikaten kötü mü performansı normal düz ayaklı olanlara göre
Marka özelinde düşünmeyin. Çok nemli veya sıcak olduğunda vantilatör sadece sirkülasyon arttırır. Ama onun dışında iş görür bence. Fakat daha iyi markalara ve modellere bakabilirsiniz. Belki masaüstü vs.

ya plastik kalitesi iyi değil baştan söyleyeyim serinletir mi serinletir 1k eder mi tartışılır ama yakınına koyarsan serinletir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aa sen yutupçu değilmisin termal macun videoların çok iyi hayranımsın <3

500 koy kumtel al bimden ne risk al ne de sorun. Ben aldım memnunum gayetde soğutuyor. 50w gayet idare ediyor.

Marka özelinde düşünmeyin. Çok nemli veya sıcak olduğunda vantilatör sadece sirkülasyon arttırır. Ama onun dışında iş görür bence. Fakat daha iyi markalara ve modellere bakabilirsiniz. Belki masaüstü vs.
ya plastik kalitesi iyi değil baştan söyleyeyim serinletir mi serinletir 1k eder mi tartışılır ama yakınına koyarsan serinletir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aa sen yutupçu değilmisin termal macun videoların çok iyi hayranımsın <3
klima gibi değil zaten biliyorumda. klimanın yetişemediği oda içi sirkülasyon için bakınıyordum. hiç üflemiyorsa almaya değmez çünkü

klima gibi değil zaten biliyorumda. klimanın yetişemediği oda içi sirkülasyon için bakınıyordum. hiç üflemiyorsa almaya değmez çünkü
Yani Kumtel linki paylaşan arkadaşın attığı ürün biraz daha iyi gerçekten. Bu biraz zayıf kalabilir diğerlerinin yanında. Biz de kule tipi vantilatör kullanıyoruz ve kullanışlı bence model olarak. Eğer masaüstü istemiyorsanız kumtel olan daha mantıklı olabilir.

7go tf2 ilk çıktığında 1600 civarıydı, şimdi 2500 olmuş. Vaktinde alan aldı :widepeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,775
Üyeler
197,750
Son üye
qaviita
Geri