Messi’Nin Hattrick Yapması

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,996
Sabah Messi’nin hattrickine uyanan ronaldocular napıyor acaba

GOAT. Çok kolay olacak..

IMG_5427.webp

Olgunluk messinin ronaldodan çok daha iyi olduğunu anlamakla başladı😔

Olgunluk messinin ronaldodan çok daha iyi olduğunu anlamakla başladı😔
Yani şunu göremeyende ne biliyim yetenek, başarı, her şeyde daha önde gelmiş geçmiş en iyi oyuncu. Ronaldo’da gelmiş geçmiş en iyi ilk 50’ye girer şaka en iyi 2. oyuncu bu da büyük bir başarı zaten.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-17 090657.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-17 090657.webp
    547.6 KB · Hit: 24
fotoğraftan pozisyon yorumlamaya devam . messi daha dokunmadan adam yere düşüyor zaten ve messinin teması neredeyse hiç yok sadece dokunuyor baskı şiddet bişe yok hemen geri çekiyor zaten .
1.Messi düşmanı değilim,hayranıyım.
2. Fotoğraftan değil, canlı olarak izledim. Adamın ayağı ve bileğini tekrar seyret.
Şuna eminim, Messi yerine başka bir futbolcu olsaydı direkt kırmızıyı görürdü

1.Messi düşmanı değilim,hayranıyım.
2. Fotoğraftan değil, canlı olarak izledim. Adamın ayağı ve bileğini tekrar seyret.
Şuna eminim, Messi yerine başka bir futbolcu olsaydı direkt kırmızıyı görürdü
. al bakim messi yerine baskaları olunca noluyormus üstelik bunların hepsi messininkinden 10 20 kat daha sert . messi sadece dokunuyor şiddet yok 0 var inceliyor zaten

Ya şu müdahalede sarı bile çıkmadı daha neyden bahsediyorsun. Ben insan olarak içim acıdı ya. Yemişim Messi yi.
surada bi şiddet görüyorsan demekki yumusaksındır .futbol temaslı sert oyundur surada ufak bi temas var kasıtlı değil ayağını hemen geri çekiyor . sırf messi olduğu için konusuluyor

surada bi şiddet görüyorsan demekki yumusaksındır .futbol temaslı sert oyundur surada ufak bi temas var kasıtlı değil ayağını hemen geri çekiyor . sırf messi olduğu için konusuluyor
Futbol bilgin için teşekkür ederim sert adam. Haklısın adamın aşil kopmadığı için sadece faul yeterli

Geri