Kaplan kimkaplandan birisi 4 tane çektim yazmış
Sanırım bir terör örgütüKaplan kim
Nerede yazmışlar bunu telegramdamıkaplandan birisi 4 tane çektim yazmış
evetNerede yazmışlar bunu telegramdamı
alsatcı topluluguKaplan kim
Doğru diyorsun ama kullanıcı olarak böyle olaylar korkutuyor insanı. Demek ki yarın öbür gün vatanda bir indirim olsa bize ekmeğin kırıntısını bile bırakmayacak bu alsatçılarDostlar çok da üzülmeyin. Cidden al sat harici 8x2 hariç alınacak ürün değil. 4 channel ram ddr5'de ciddi sorunlu. E 16 ram de yetersiz sayılır artık. 2. Ellerde tertemiz 6000 üstü mhz 16x2 ramler var 14 15 liraya.
ben kendş bilsiyarıma ram fiyatları düşene kadar idareten götürsün diye 16 + 8 yapacaktım biliyorum dual channel olmuyor ama 16dan iyidir geneDostlar çok da üzülmeyin. Cidden al sat harici ve 8x2 kullanım hariç alınacak ürün değil. 4 channel ram ddr5'de ciddi sorunlu. E 16 ram de yetersiz sayılır artık. 2. Ellerde tertemiz 6000 üstü mhz 16x2 ramler var 14 15 liraya.
Dün 2x32 goodram aldım hocam al satçı da değilim ihtiyacım da yok aslında bilemedimAh be kardeşim azıcık kafanızı çalıştırın, açları doyuruyorsunuz.
Önce gider 2 tane kit alırsın sonra tamamen alakasız farklı bir hesap açarsın farklı tc no ile 2 kit de oradan alırsın etti mi sana 4x8 32GB sonra gelir konu açarsın. Ben yakalıcam da millete atacamgram umurumda olmaz valla kimse nasılsa alanların %90 ı al-satçı aç doyuracağıma kendim alırım.
iyi ram indirimi bekleyen adama 2x8 ram yoklukta giderdi. ama şu kaplan alsatçı topluluğu çer çöp ne varsa topluyorlar ha . o kanal yüzünden burada indirimlerden mağdur olan çok var.Dostlar çok da üzülmeyin. Cidden al sat harici ve 8x2 kullanım hariç alınacak ürün değil. 4 channel ram ddr5'de ciddi sorunlu. E 16 ram de yetersiz sayılır artık. 2. Ellerde tertemiz 6000 üstü mhz 16x2 ramler var 14 15 liraya.