ikinci elini 3900e aldigim ssdnin sıfırını 2700e almış oldum tabi gonderirlerseBenim kolay gelsin kargo takip kodu olustu kolaygelsinde ürün. Kargo geri cekmezlerse 2adet 1tb m.2 SSD 1tb parasına almis oldum![]()
ikinci elini 3900e aldigim ssdnin sıfırını 2700e almış oldum tabi gonderirlerseBenim kolay gelsin kargo takip kodu olustu kolaygelsinde ürün. Kargo geri cekmezlerse 2adet 1tb m.2 SSD 1tb parasına almis oldum![]()
10 tane alan kar amaçlı yapıyordur cümletten boydan selammımız var o arkadaşaBenim böyle şu an hepsi aynı satıcı. Muhtemelen iptal yer ama bakalım. Satayı da paylaşacaktım ama aldıktan sonra bitti. 2TB olanı kullanırım, diğer kalan iki tanesini satarım herhalde, durduk yere kızmayın bana bu aradaaçgözlü değilim 1er tane aldım. 10 tane alan gördüm.
Alıntıyı görüntüle
hocam 2 tane aldığım için bile linç yedim dün10 tane alan kar amaçlı yapıyordur cümletten boydan selammımız var o arkadaşa
o linçleyenler ram indirimde 2 şer 3 er alanlardır eminimhocam 2 tane aldığım için bile linç yedim dün![]()
![]()
Biz senden razıyız
thhye verince ne oluyorO ssdler iptal yer sadece 2 hafta beklersiniz. Kargo kodu oluştu der ama nafile. Amazon o kodu otomatik oluşturuyor. Dey elektronikten ayni sekilde 3 ürün aldim suan thh de beklemede konum. Ucuzdan aldim 2 hafta bekletip gondermediler. Cok umutlanmayin. Amazondan alinanlar gonderilir büyük ihtimalle ama
İş uzarsa mahkemelik olmuyosa veririm bendethhye verince ne oluyor