Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Merhaba arkadaşlar, ben dün yaşadığım olayı yazıyorum size dün S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak görüyorum. Kimsenin benim hakkımda dedikleri umurumda değil, ben kendim kullanmak için alıyorum, kimseye bir hava atma peşinde değilim. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Siz bu hava atma olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, ben dün yaşadığım olayı yazıyorum size dün S26+ aldım. Arkadaşıma söyledik, "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyerek dalga geçti. TR'de neden bu durum var, onu da merak ediyorum. iPhone serisi her zaman böyleydi. Ben iPhone almayı popüler kültür köleliği olarak görüyorum. Kimsenin benim hakkımda dedikleri umurumda değil, ben kendim kullanmak için alıyorum, kimseye bir hava atma peşinde değilim. Bu durum beni çok sinirlendirdi. Siz bu hava atma olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Statü göstergesi !

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
abimde iphone 15 var 17 ye gecicem diyo . ben kaçak arkası full kırık içi acılmış email atılmış redmi note 10 pro kullanıyorum . ben nerede yanlsıs yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

samsung almak daha iyi ya iphone kaç senedir aynı bokun pembesi laciverti samsungun AI ı daha iyi daha fazla özellik getiriyor . apple ın calısanları samsunga geçmişmiş bide

• Üzgün
Statü göstergesi !
İşte ben bu statü göstergesini anlamıyorum sonuçta bir telefon markasını alarak neden hava atıyim ki hava atacak olsam gider vücudum ile atarım ayrıca sadece kafaları kamera odaklı çalışıyor ayrıca ben şimdi gördümki iPhone 18 kamerasını Samsung'a yaptıracakmış ama tabii iPhone 17 mi daha uzun ömürlü olurdu yoksa S26+ mı onu merak etmedim değil.

popüler kültür köleliği değilde basitleştirim iş bir işletim sistemi var örnek babama android bir cihaz verince 10 saat dolanıyor aradığı şeyi bulmak şçin iosda bu daha kolay eğer web bilgisayar yazılımla uğraşıyorsan kesinlikle android

hava atma işi 10-20 yaş arasıdır büyük ihtimal belli bir kesim

• Beğen
abimde iphone 15 var 17 ye gecicem diyo . ben kaçak arkası full kırık içi acılmış email atılmış redmi note 10 pro kullanıyorum . ben nerede yanlsıs yaptım

samsung almak daha iyi ya iphone kaç senedir aynı bokun pembesi laciverti samsungun AI ı daha iyi daha fazla özellik getiriyor . apple ın calısanları samsunga geçmişmiş bide
Hiç üzülme kardeşim sen hiçbir yerde hata yapmadın onların beyinleri yıkanmış sadece ezik insanların kendi egolarını tatmin etme aracıdır iphone

Bom boş bir olay. Popüler kültür ögeleriyle veya varlıklarıyla var olmaya çalışan insanlar gözümde çok basitleşiyor. Belirli bir kültür düzeyine sahip herkes ihtiyaçlarını belirler ve buna paralel tercihlerde bulunur. Kalkıpta caka satmak için böyle şeyler yapmaz. Basit kişilerin işi bu. Burada markaya hiçbir lafım yok. İmkanı olan herkes elbette alabilir. Benim eleştirim "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyen marka sevicilerine.

• Muhteşem
Hiç üzülme kardeşim sen hiçbir yerde hata yapmadın onların beyinleri yıkanmış sadece ezik insanların kendi egolarını tatmin etme aracıdır iphone
abimin ciddi dediğini sanmıyom ya zaten ilk defa adam akıllı telefonu oldu 30 yasındaki adamın bundan öncekide iphone 11 di normal karsılıyom ama ben yinede 1 telefona 50 60k para vermem

• Beğen
popüler kültür köleliği değilde basitleştirim iş bir işletim sistemi var örnek babama android bir cihaz verince 10 saat dolanıyor aradığı şeyi bulmak şçin iosda bu daha kolay eğer web bilgisayar yazılımla uğraşıyorsan kesinlikle android hava atma işi 10-20 yaş arasıdır büyük ihtimal belli bir kesim
bilemiyorum hocam ya bana öyle geliyor ben telefon markasıyla egosunu tatmin etmeye ihtiyaç duyan bir ezik değilim en basit bir cevap bu oluyor benimle neden iphone kullanmıyorsun diye dalga geçenlere karşı bu arada o belki de alışmakla da alakalıdır mesela bende android cihazlarda birkaç saniyede ne istediğimi telefonda buluyorum ama iphone çok zor geliyor.

Bom boş bir olay. Popüler kültür ögeleriyle veya varlıklarıyla var olmaya çalışan insanlar gözümde çok basitleşiyor. Belirli bir kültür düzeyine sahip herkes ihtiyaçlarını belirler ve buna paralel tercihlerde bulunur. Kalkıpta caka satmak için böyle şeyler yapmaz. Basit kişilerin işi bu. Burada markaya hiçbir lafım yok. İmkanı olan herkes elbette alabilir. Benim eleştirim "Neden iPhone 17 almadın, ***** mısın la?" diyen marka sevicilerine.
Evet tabikide bende parası olan tabikide saygı duyarım istediği telefonu alabilir ama başka bir insan farklı marka telefon alıyor diye onunla dalga geçmek sadece marka sevici bir ezik olduğunun kanıtıdır.

bilemiyorum hocam ya bana öyle geliyor ben telefon markasıyla egosunu tatmin etmeye ihtiyaç duyan bir
kendinle 50-70 yaşındaki adamı kıyaslama bence 😀
basit derken daha sınırlısın seni soktuğu sistemin dışına çıkamıyorsun gibi gibi

• Muhteşem
kendinle 50-70 yaşındaki adamı kıyaslama bence 😀
basit derken daha sınırlısın seni soktuğu sistemin dışına çıkamıyorsun gibi gibi
Orası doğru tabi :D ama gerçekten hiç yapamıyorum alışabilirmiyim belkide alışırım ama mesela samsung daha iyi geliyor bana s25 ultra almak varken neden iphone 17 alıyım dimi yani kamera ile işim yok benim için en önemli şey işlemci ve batarya.

fakir fukaralar hava atmak için kullanıyor yoksa kimsenin öyle derdi yok. Fakirin malikanesi lüks arabası olmayınca en ucuz lüks göstergesi algısal olarak iphone onu alıp özgürlük meşalesi gibi tutup birbirlerine hava atıyorlar. Benim gözümde İPhone fakir telefonudur. Bende fakirim ama ***** değilim karnımı doyuracak parayı iphone'a gömmüyorum.

• Muhteşem
popüler kültür köleliği değilde basitleştirim iş bir işletim sistemi var örnek babama android bir cihaz verince 10 saat dolanıyor aradığı şeyi bulmak şçin iosda bu daha kolay eğer web bilgisayar yazılımla uğraşıyorsan kesinlikle android

hava atma işi 10-20 yaş arasıdır büyük ihtimal belli bir kesim
Aynen reis bencede öyle bir şey yok öyle olaylar 10-15 arası olur maks üstü de oluyorsa birlikte olduğunuz arkadaşları dikkatli seçin beyler

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,203
Üyeler
197,838
Son üye
Artyz
Geri