2tb SSD Önerisi Lazım

Lexar NM790 (1 TB) vs Corsair MP600 Pro NH (1 TB)
Fiyat problemi yoksa corsair kesinlikle daha iyi olacaktır. Piyasadaki kaliteli phison kontrolcü kullanıyor. Dram kullanmicak olsanız bile yinede 1gb dram ile her türlü işi yaparsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1200 TBW mis gibi be.
Gönül ister kingston k3000 falan almak. 1500 tbw oranı bildiğin ömürlük. Ama 16k kim vermek ister şüpheli.

Gönül ister kingston k3000 falan almak. 1500 tbw oranı bildiğin ömürlük. Ama 16k kim vermek ister şüpheli.
300 TBW fazladan elde etmek için bence o fiyata değmez, TBW başı maliyette arkadaşın önerdiği ADATA bence hala çok iyi. Ekstra bir hız farkı da göremedim, tabii daha farklı metriklere bakıyorsanız bilemem ben depolama birimleri konusunda daha basit bir insanım 😅

300 TBW fazladan elde etmek için bence o fiyata değmez, TBW başı maliyette arkadaşın önerdiği ADATA bence hala çok iyi. Ekstra bir hız farkı da göremedim, tabii daha farklı metriklere bakıyorsanız bilemem ben depolama birimleri konusunda daha basit bir insanım 😅
Adataya kıyasla daha kaliteli olan phison e18 kontrolcü kullanıyor. Veri aktarırken Adataya göre daha stabil kalabiliyor ve daha uzun ömürlü ölmesi zor SSD. Ekstradan içinde Dram çipde mevcut. Sadece 300TBW için evet hiç alınmaz. Ama kullandığı kontrölcüsü vs. Çok daha kaliteli.

Geri