İzmir’İ 22 Yıl Sonra Artık Chp Yönetmiyor

Cemil Tugay’ın istifa etmesi sonrası İzmir 22 yıllık chp kalesini kaybetti. Yerli hindistanımız için hayırlı haber olarak görüyorum. Yollardaki çukurlar kapanmaya ve çöp kokuları kendi kendine gitmeye başlamıştır bile.

izmire hic gitmedim ama geçen sene elektrik akimina kapılıp ölen 3 4 kişi görmüştüm haberde korkunçtu . biraz yağmur yağıyor ve sen yola düşen elektrik telleri yüzünden ölüyorsun . bu insanlar vicdanlarını nasıl bu kadar rahat tutuyor belediye başkanı cart curt 1 iside çıkıp açıklama yapmıyor kimse sorumluluk almıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Chp den istifa etti diyor baskanligi birakmamis. Isin digrusunu bilen anlatabilir mi?

Chp den istifa etti diyor baskanligi birakmamis. Isin digrusunu bilen anlatabilir mi?
İstifa etmesinin sebebi Kılıçdaroğlu’nun Mutlak Butlan kararıyla gelmesi ile birlikte yaptığı ihraçlar. En son İzmir il başkanıda ihraç edilince istifayı basmış. Kılıçdaroğlu’na tepki yani.

Bağımsız Belediye başkanı olarak devam ediyor başka bir partiye katılmazsa.

İstifa etmesinin sebebi Kılıçdaroğlu’nun Mutlak Butlan kararıyla gelmesi ile birlikte yaptığı ihraçlar. En son İzmir il başkanıda ihraç edilince istifayı basmış. Kılıçdaroğlu’na tepki yani.

Bağımsız Belediye başkanı olarak devam ediyor başka bir partiye katılmazsa.
O zaman belediyeciligi degisecek diyemeyiz heralde.

O zaman belediyeciligi degisecek diyemeyiz heralde.
Değişmeyecek gibi duruyor evet belediyelerin aldığı destekler partiye göre değişmiyor. Ama işte başka bir partiye geçse daha çok ek destek bulabilir.

Cemil Tugay’ın istifa etmesi sonrası İzmir 22 yıllık chp kalesini kaybetti. Yerli hindistanımız için hayırlı haber olarak görüyorum. Yollardaki çukurlar kapanmaya ve çöp kokuları kendi kendine gitmeye başlamıştır bile.

bu ne ara istifa etti benim bile haberim yok. :kekw: Muhtemelen Özgür Özelin yeni partisine falan geçer. İzmir CHP'den çok çekti ama Cemil Tugaya önceki başkanlara nazaran daha sıcağım. Nevruz'da bütün partisi demlilerle takılırken o Türki devletlerden gelen insanlarla birlikte Nevruz şenliği yapmıştı. Başka sebebi yok:kekw:

herkesin kendine göre bir görüşü vardır saygı duymak gerek, bence de chp pişmanlıktan öte değil hiç güven vermiyorlar, hani bazı adamlar olur aynı ortamda istemesen de denk gelirsin olabildiğince az muhabbete girmeye çalışırsın ama o inadına sohbet kurmaya çalışır seninle, selam versen kolunda ki saati yürüten cinsten heh işte chp o vibe veriyor.

herkesin kendine göre bir görüşü vardır saygı duymak gerek, bence de chp pişmanlıktan öte değil hiç güven vermiyorlar, hani bazı adamlar olur aynı ortamda istemesen de denk gelirsin olabildiğince az muhabbete girmeye çalışırsın ama o inadına sohbet kurmaya çalışır seninle, selam versen kolunda ki saati yürüten cinsten heh işte chp o vibe veriyor.
O kadar masum kalmazlar, saati ben almadım derler, başkasına suç atarlar :D

Mutlak monarşi ülkede normalleşip Z kuşağı da boomer kuşağının tablet görmüş halinden daha fazlası olmadığı için verilen tepkiler normal.

Bir bölgenin yada bir partinin uzun süre tek bir elde kalmasının sonucu bu kendilerinin seçilceğinden emin olduğu için böyle oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,094
Üyeler
197,815
Son üye
Hacettepely
Geri