Yardım Amazonda İndirim Kovalayıp Al-Sat İşi?

Reaksiyon skoru
24
İndirim takip etme huyum oluştu bilgisayar donanımlarını anladıkça ve gerçektende müthiş bazı indirimler gözüme şarptı son 2 haftadır. bende bi heves saldım 50kya kadar bi bütçe sağlayabilirim kendime acaba al sat işine mi girsem? donanımda az çok nelerin hızlı sattığını biliyorum örneğin geçen 64gb ddr5 ramin 10k gibi komik bi fiyata düştüğünü yakalamıştım amazonda, tabi saniyesinde biten şeyler bunlar ya da sabah piyasası 240k olan bi 5090ı 170kya yakaladım bu tür şeylerin peşinde koşup hızlı bi trade ile kar edebilir miyim deneyimi olan var mı? yeni başlayan birine önerileriniz var mı? tabi satamadıkalarımıda iade etmeye çalışacağım amazonun farketmeyeceği miktarda genel kullanım bi hesabım olduğu için farketmezler muhtemelen. Birde telegram grupları bu indirimi yakalamak için hızlı durmuyor temel düzeyde agent bilgim var daha hızlı yakalamak için ne yapılabilir? Yardımcı olursan valla çok iyi olur.

Ekler

• 33348.webp
    33348.webp
    90.5 KB · Hit: 78
uğraşmaya deymez kendini farklı alanlarda geliştirip başka bir iş yapabilirsin.

Ben hala 5k dan 2x16 cl30 ramleri toplu almadığım için ağlıyorum.. Aşırı indirim bulmadığın sürece bu topa girme. Piyasa kötü kimse çok istekli değilse şak diye almıyor hiçbir şeyi. O attığın indirim iyi mesela görsem anında alırdım hatta birkaç kere bu tarz ürün aldım ssd olsun ram olsun ama hepsi iptal edildi.

Ben hala 5k dan 2x16 cl30 ramleri toplu almadığım için ağlıyorum.. Aşırı indirim bulmadığın sürece bu topa girme. Piyasa kötü kimse çok istekli değilse şak diye almıyor hiçbir şeyi. O attığın indirim iyi mesela görsem anında alırdım hatta birkaç kere bu tarz ürün aldım ssd olsun ram olsun ama hepsi iptal edildi.
Kimse bilemezdi bu kadar katlanarak artacağını bilseler o fiyattan satmazlardı zaten. Ben en azından o dönem aldım ramlerimi diye seviniyorum.

uğraşmaya deymez kendini farklı alanlarda geliştirip başka bir iş yapabilirsin.
1 haftadır takip ediyorum 3 fırsat gördüm bu tür elbette gün boyu her dk telegram gruplarımı kontrol etmek sıkıntı fakat bi agent yapabilirsem veya daha pratik bi yolla güzel bi gelir katar hem 2 hafta boyunca kafamı buraya eğip yakaladığım tek fırsattaa bile bu paraları kazanmak yeterli bir yan gelir

Kimse bilemezdi bu kadar katlanarak artacağını bilseler o fiyattan satmazlardı zaten. Ben en azından o dönem aldım ramlerimi diye seviniyorum.
bence piyasa yeterince yakından takip edilirse bu tür risklere girilebilir yapay zekanın yaygınlaaşmasının ram krizleri yaratacağını hesaplamak ve buna 10binler yatırmak büyük cesaret ister fakat meyvesinide verir elbet

Geri