Yardım 2k - Miniled - Tandem OLED - 25k₺ Limit ile Monitör Tavsiyesi

siyahları çok iyi veriyor panel
azıcık sağdan soldan bakınca renklerin kaymasını görmek beni çok rahatsız eder.

1781785045651.webp

Onceki konuya yazmisim buraya yazacaktim :)
Ben bu fiyattan daha dusuge 4.nesil Tandem OLED aldim, Gigabyte MO27Q28G. Tercih meselesi ama LCD panel icin (eger surekli bu fiyattaysa) yuksek geldi.

Onceki konuya yazmisim buraya yazacaktim :)
Ben bu fiyattan daha dusuge 4.nesil Tandem OLED aldim, Gigabyte MO27Q28G. Tercih meselesi ama LCD panel icin (eger surekli bu fiyattaysa) yuksek geldi.
25K altı fiyat görmemiş akakçede

Tandem oled benim de içime sindi fakat VA bilemedim.
ben fiyatina takildim, LCDler dusecegine arttiriyorlar, TV sektorunde de ornekleri var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitore hemen ihtiyac yoksa bu sene cikacak Oledleri takip edin, bazi gelistirmeler olacak, rekabet kizisti mi iyi fiyat yakalama imkani olabilir.

Son düzenleme:
Tandem oled benim de içime sindi fakat VA bilemedim.
Woled panelden uzak durun hocam metin netliği kötü oluyor ki sizin işiniz bu direkt. Oled alacaksanız qd-oled ayrıca va panel az sağdan soldan çevirmeyle renkler bozulmaz kolay kolay, tn panel de olur o.

Woled panelden uzak durun hocam metin netliği kötü oluyor ki sizin işiniz bu direkt. Oled alacaksanız qd-oled ayrıca va panel az sağdan soldan çevirmeyle renkler bozulmaz kolay kolay, tn panel de olur o.
QD Tandem bekleyeceğim sanırım ya, VA paneldeki paylaştığım black smearing epey kötü duruyor. En kötü iyi bir IPS panel alıp geçeceğim 10-12k civarına.

QD Tandem bekleyeceğim sanırım ya, VA paneldeki paylaştığım black smearing epey kötü duruyor. En kötü iyi bir IPS panel alıp geçeceğim 10-12k civarına.
VA mini ledler siyahı olede en yakın olandır fakat ips mini led tam siyah olmayabiliyor. Direkt oled veya mini led uğraşmayım diyorsanız fast-ips en mantıklısı gibi.

Geri