thegreendawg
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
Merhabalar zamani olan bilgili birisi okuyup yardimci olursa sevinirim benim icin cok onemli bir konu.Ben yaz muh ogrencisiyim ve 8 Haziran tarihinde arkadasim ile Dolap uygulamasi uzerinden temsili bir ilan aciktik sehirlerarasi kargo yapmak icin (hem kargo ucretinden kismak hemde kurye cagirabilmek icin). 9 Haziranda Trendyol Express ile kargoyu kapida kuryeye teslim ettik ve kargo yola cikti. Ancak cuma gunu yani 12 haziranda kargomun durumu henuz hic degismedigi icin ve hala yolda gozukuyor oldugu ve 9 hazirandan beri hic bir guncelleme yapilmadigi icin firma ile iletisime gectim. Firma 3 is gunu icerisinde donus yapilacagini ve kayit acildigini soyledi. 15 Haziran pazartesi gunu ise kargomun kayip oldugunu soylediler ve aliciya(arkadasim) iade yaptilar ve bana da iade yapilacagini soylediler. Ancak yapicaklarini belirttikleri iade temsili ilan fiyati olan 300 TL idi. Benim kargomun icinde projelerim icin satin aldigim gelistirme kartlari, moduller, sensorler,alici-vericiler olmak uzere toplam degeri 35500 tl degerinde elektronik parca (faturali) ve 2 adette ayakkabi bulunuyordu. Ayriyettende multimetre havya ekipmanlari tarzi urunler bulunuyordu. Yani kolimin degeri yaklasik 50bin tl idi. Kargo firmasina bunu acikladim ancak yapilabilecek bir sey olmadigini en fazla dolaptaki satis miktari kadar iade yapilabilecegini soylediler. Ayriyetten ben de kolimin gorselini vs atabilecegim belki bulunmasini saglayacak bir mail adresi istedim ve bildiginiz yalvardim temsilciye. Verdikleri mail adresine yolladim gorselleri ve kargo icerigi bilgisini. tekrar aradim aradan 2 gun gectikten sonra(17 haz) ve arastirmanin devam etigini soylediler. Bugun 19 haziranda tekrar aradim ve attigim gorseller ile birlikte inceleme yapildigini ve 16 haziran tarihinde iade yapilacagina karar verildigi aktarildi. Bende "17 haziranda aradigimda arastirmanin devam ettigini soylemistiniz" dedim ancak uzerine baska bir yorum yapmadilar.
Boyle bir durumda yapilabilecek herhangi bir sey var mi ? Ben Turkiye sartlarinda bireysel olarak ucus kontrol kartlari alici veridi data link modulleri ve genel olarak gomulu sistemlerde kendini gelistirmeye calisan bir yazilim muhendisligi 2.sinif ogrencisiyim ve bu kaybolan urunleri zar zor bogazimdan arttirdigim parayla almistim.
Boyle bir durumda yapilabilecek herhangi bir sey var mi ? Ben Turkiye sartlarinda bireysel olarak ucus kontrol kartlari alici veridi data link modulleri ve genel olarak gomulu sistemlerde kendini gelistirmeye calisan bir yazilim muhendisligi 2.sinif ogrencisiyim ve bu kaybolan urunleri zar zor bogazimdan arttirdigim parayla almistim.