Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Ekler

• 61855.webp
    61855.webp
    44.4 KB · Hit: 47
Son düzenleme:
Kardeş telegrama amazon indirim- amazon depo indirim- amazon fırsat falan yazınca yüzlerce kanal geliyor onlara bakabilirsin. Sanılanın aksine akşama kadar tam da sizin beklediğiniz ürünü atıp durmuyor. Akşama kadar ayakkabı, yeşil diş fırçası, mavi tuvalet paspası Karaca kahve makinesi ve saçma sapan lego indirimleri onlarca ve yüzlerce. Hiç beklemediğin ya da aklına gelmeyen bir anda iPhone 17 57000 TL, 9070xt nitro 30294 TL diye bildirim geliyor ve sen tıkladığında zaten satılmış oluyor ya da sen o mesajı zaten çok geç görüyorsun.. Kimsenin telegram sakladığı yok, hatta lanet olsun şu eksiğimi hallettiğim an ben de hepsinden çıkıcam. Bir sabah bir de akşam ne kaçırmışız bakalım diye göz gezdirebiliyorum. Özelden yazarsanız herkes size link atar. Ben de buradan öğrendim.
😄 Kralı kızdırmışlar artık... Ama gerçekten durum kesinlikle böyle. Bi bizim eski mekan olan depo konusuna gireyim dedimde şu grup muhabbeti ile bot muhabbeti bi kapanmadı resmen döngüde. Bi salında şu muhabbetleri güzel ürünler dönsün, ihtiyacı olanlar faydalansın. İndirim kaçırma hırsınızı buraya yansıtmayın. Samimi muhabbetler yerini indirim kaçırma hırsının öfkesine bırakmış konuda, o biraz üzücü. her şey armut piş ağzıma düş olmuyor, biraz araştırmak ve çaba göstermek lazım. Siz istiyorsunuzki her şey önünüze konsun, bi google'dan arama bile yapmadan direk linki atılsın falan. He linkte atılırda, atılacak adamda seçilir yani. Kimse sırf grup ismi sormak için foruma üye olan adamada grupları bulması basit olsada atmaz. Mesela üstte alpha var sayesinde çok kişi ucuza ürün almıştır, o şu ürünü kaçırıyorum dese bana denk gelse direk özelden atarım ki kendisinin bana TV'de onı yapmışlığı var 😄 Yani kısacası ;

Yok beyler agresiflik yok kesinlikle, sadece bir kaç sayfa önce birileri sanki telegram grubu sır gibi saklanıyor gibi imalar tavırlar olmuştu öyle bir şey yok yani. Tüm Türkiye'ye hatta dünyaya açık olan telegram grubunu sizden kim-nasıl saklıycak. Sadece insanlarda hem maddi hem manevi huzur kalmadı. Siz şükredin yine fırsat ürünü görünce konu açanlar var. Ha kimi boş kimi çok iyi oluyor ama yine adam zahmet edip açıyor. Onlar da olmasa internetten teknoloji alışverişi bitecek..

Agresiflikten bahseden arkadaşı anlayabilmiş değilim gayet sade ve net bir şekilde kendini ifade etmişsin millet alınmaya yer arıyor dünya kupasından da elendik hazır :)

Telegram gruplarına girmemle çıkmam bir oldu. Adam dakika başı bir şey paylaşıyor saçma sapan şeyleri bile paylaşıyor. O yüzden boş verin arkadaşlar buradan devam.

Geri