Burakilbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Hocam iceflow olan galiba bundan ariyorumBir sürü model var hangisinden alacaksın ki ?
Hocam iceflow olan galiba bundan ariyorumBir sürü model var hangisinden alacaksın ki ?
İlla depo ürünü mü istiyorsun ? Sıfır olsun dersen hepsiburadaya baktım kupon felan verdi 1574e geliyor.Hocam iceflow olan galiba bundan ariyorum
Depo sart değil hocam bende tam bakınıyordum 2k alti yoktu iyi oldu vallaİlla depo ürünü mü istiyorsun ? Sıfır olsun dersen hepsiburadaya baktım kupon felan verdi 1574e geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Kardeş telegrama amazon indirim- amazon depo indirim- amazon fırsat falan yazınca yüzlerce kanal geliyor onlara bakabilirsin. Sanılanın aksine akşama kadar tam da sizin beklediğiniz ürünü atıp durmuyor. Akşama kadar ayakkabı, yeşil diş fırçası, mavi tuvalet paspası Karaca kahve makinesi ve saçma sapan lego indirimleri onlarca ve yüzlerce. Hiç beklemediğin ya da aklına gelmeyen bir anda iPhone 17 57000 TL, 9070xt nitro 30294 TL diye bildirim geliyor ve sen tıkladığında zaten satılmış oluyor ya da sen o mesajı zaten çok geç görüyorsun.. Kimsenin telegram sakladığı yok, hatta lanet olsun şu eksiğimi hallettiğim an ben de hepsinden çıkıcam. Bir sabah bir de akşam ne kaçırmışız bakalım diye göz gezdirebiliyorum. Özelden yazarsanız herkes size link atar. Ben de buradan öğrendim.
Adidas F50 almıştım 2025 Kasım ayında ekstra %20 indirimle 850₺ ye gelmişti. Kullanılmış yazıyordu ama tertemizdi çizik yoktuFutbol için güzel krampon düşüren yada gören var mı ?
Ben kraken v4 alıp iade ettim. Sebebi de sol taraftan ses az geliyordu. Türk usulü iki vurunca düzeliyordu ama sürekli aynı sorun
Hayırlı olsun usta.Denk gelirse bakıyorum bende hiç denk gelmedi.Adidas F50 almıştım 2025 Kasım ayında ekstra %20 indirimle 850₺ ye gelmişti. Kullanılmış yazıyordu ama tertemizdi çizik yoktu![]()
Eyvallah hocam. Depo eski depo değil maalesef :/Hayırlı olsun usta.Denk gelirse bakıyorum bende hiç denk gelmedi.