🔥İndirim Intel 270k Plus CPU 16 Bin TL

Anakart mükemmel değil mi yahu
Anakart fiyatına göre gayet iyi zaten ben amd için hep bakmaktan intel tarafına odaklanamamışım benim hedefim
22 Faz, Asenkron (64 MB),9000mhz, 4 type-c derken fazla saymıyorum yaratık.

Bu işlemciyi üretkenlik için alıyorsanız düzgün bir 360lık almayı da unutmayın. Hatta kafa rahatlığı için 420lik daha iyi olur.

Yanına şunu çekip pc işini bi 5 yıl kapatasım var ama taksit uyduramadım:(

ASROCK Z890 LIVEMIXER Intel Z890 Soket 1851 DDR5 9000MHz (OC) M.2 Anakart - 16.629 TL https://www.vatanbilgisayar.com/asr...00mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=vtnShare
Şuda fena değil aklında bulunsun

Evet güzel, hatta 14 e inmiş ama maxsundaki ekstra ekran baya cezbetti beni.
taksit yok dediğin için bunu yolladım yoksa senin yolladığın çok güzel gözüküyor.

Anakart mükemmel değil mi yahu
anakart çok hoş da şu 24pin 8pin cpu felan beyaz yapsalarmış. Arkadaş anakart bembeyaz ama o girişler acayip göze batıyor. beyaz sistem toplasaydim valla parça seçimim zor olurdu :)

taksit yok dediğin için bunu yolladım yoksa senin yolladığın çok güzel gözüküyor.
Birde o işlemciye bir oc koydun mu off intelde nasıl yapılır hiç bilmiyorum amd rahat +200 yapıştır sonrasında curve shaper(corve optimizer de olur ama daha detaylısı ve günceli) yap tamamdır o da yetmezse anakartın asenkron(64mb) ise baseclock 103 yap tamamdır

Alınır ya 4070 ti super ve üstü bir şeylerle on numara sistem olur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,061
Üyeler
197,813
Son üye
EmR_
Geri