🔥İndirim Colorful Battle-Ax B850m-Plus Wi-Fi 5900tl

hocam peki önereceğiniz psu varmıdır ya önemli parça onda ne yapacağımı bilmiyorum indirim dışı da alabilirim ama çok pahalı bir şey olsun istemiyorum
beyaz mı olması lazım ve sistem ne

power kötü kasa alınır
Power neden kötü Lian Li üst düzey bir marka gayet de alabilirsin. Lütfen bilmediğiniz markaları kötülemeyelim. 1000w lık Lian Li psu kullanıyorum bir deneyimli insan olarak ve sistemi köküne kadar kullanan biriyim.

poer neden kötü Lian Li üst düzey bir marka gayet de alabilirsin
sıkıntılı model, bozulan psu'lar olmuş. normalde de çok iyi değil b tier falan daha ucuza alınabiliyor başka marka

beyaz mı olması lazım ve sistem ne
Hocam
r7 7800x3d
anakart şimdi aldığım sizin söylediğiniz
ram 2x 16gb patriot cl30 6000mhz
ekran kartı 5070 ti tuf white
m2 ssd indirimden aldım Kioxia 1tb
birde sıvı soğutma alacağım oda gene sizin söylediğiniz Ocypus olacak sanırım eğer kasa psu ya çok para gitmezse onu imkan olursa bi tık daha iyi bişey alırım

sıkıntılı model, bozulan psu'lar olmuş. normalde de çok iyi değil b tier falan daha ucuza alınabiliyor başka marka
Her marka model de bozulma sorunları oluyor B tier dediğiniz marka A-tier(Asus, Corsair, ) bir marka syntetic den hep çok iyi sonuçlar alıyor. Örnek olacak ise 1000w lık olan benim psu hemen hemen asus rog serisiyle aynı deneyimi almış ben demiyorum global test firması diyor. Lian li için şu şekilde bir bilgi de vereyim konu değişiyor ama sıvı soğutucudan kaynaklı bir sorun olursa ilk yıl bozulan ürünün tamamı sonra ki yıllarda %10 azalarak gidiyor bu şekilde ödeme yapıyorlar kendilerine o kadar güveniyorlar.

Her model de bozulma sorunları oluyor B tier dediğiniz model A-tier syntetic den hep çok iyi sonuçlar alıyor
normal değil dostum araştırırsan görürsün direkt üretim hatalı bir model istediğin yere bakabilirsin

normal değil dostum araştırırsan görürsün direkt üretim hatalı bir model istediğin yere bakabilirsin
Bana önerdiğin bir marka verir misin o önerdiğin marka ile sana hatlar listesi atacağım ama ?

Geri