Yardım Turknet Zamlarına Karşı Toplu Tepki: Şikayetvar’Da Sesimizi Duyuralım

3 ay sonra değiştirebiliyorsun :D
a dog is laying on a couch next to a cellphone

Beyler var mı uygun fiyatlı sağlayıcı tavsiyesi? Download yaptığım yok. Yalnızca videolar, mobil olduğundan düşük paketler yetiyor

Bilmem her 3 youtuberdan 1'i video arasına turknet sponsoru koyduğu için çok para vermiş olmalılar :D
Vergileri Ağır Basmış O Zaman :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler var mı uygun fiyatlı sağlayıcı tavsiyesi? Download yaptığım yok. Yalnızca videolar, mobil olduğundan düşük paketler yetiyor
VergiNet , ZamNet , TaahütNet V.B Bir Çok Firma Var :)

Başka sağlayıcılara bakındım fakat adamlar Türknetin zamlı fiyatından daha pahalıya satıyor birde yok kurulum ücreti yok modem ücreti vb bende aynı fiyattan 12 aya sabitleyip 6 taksite böldüm el mahkum yapcak bir şey yok
Hocam 6 taksit nasıl yaptın

Ben internet önerisi isteyenlere TT önerince millet tepki veriyordu. En azından 2 sene sabit fiyat garantili müşteri hizmetleri var arıza vs. olsa bile anında çözülüyor. Müşteri desteği doğru düzgün olmayan altyapısı bile farklı firmaya ait olan bir internet sağlayıcısına bu fiyatları vermek saçmalık. Gidin TT veya Superonline falan alın en azından 2 yıl sabit fiyat garantiniz olur.

890 TL'ye 1000 mbps kullanıyorum TT. 18 ay kafam rahat.

Ben internet önerisi isteyenlere TT önerince millet tepki veriyordu. En azından 2 sene sabit fiyat garantili müşteri hizmetleri var arıza vs. olsa bile anında çözülüyor. Müşteri desteği doğru düzgün olmayan altyapısı bile farklı firmaya ait olan bir internet sağlayıcısına bu fiyatları vermek saçmalık. Gidin TT veya Superonline falan alın en azından 2 yıl sabit fiyat garantiniz olur.
Tahütlü Olmasına Rağmen Daha Pahalıya Geliyor ?

2 X Yıllık Alınca Türknet Daha Mantıklı Kalıyor ?

890 TL'ye 1000 mbps kullanıyorum TT.
En büyük problem 1000/50 internet kullanıyorsunuz.Turknet ise 1000/1000 sunuyor.Yıllardır turknet kullanıcısıyım bir dönem akşamları sorun yaşıyordum fakat onun haricinde memnunum.Burada zammı savunmuyorum fakat turknet varken tt kullanmam.

En büyük problem 1000/50 internet kullanıyorsunuz.Turknet ise 1000/1000 sunuyor.Yıllardır turknet kullanıcısıyım bir dönem akşamları sorun yaşıyordum fakat onun haricinde memnunum.Burada zammı savunmuyorum fakat turknet varken tt kullanmam.
İşte Hizmet Kaliteli Ama Fiyat Konusunda Türktelekomdan Kötü Şuanda . Aylık Bazda Senelik Bazda Yine Kabul Edilebilir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,523
Üyeler
198,147
Son üye
Onurbeey007
Geri