🔥İndirim World Mobil Steam 300 TL İade Kampanyası

Daha önce kampanyadan forza horizon 6'yı aldım ve 300 lira iade etti. Yine kampanya olduğunu görünce mecbur hesaba para yükleyip GTA VI için hazırlıklara başlayacağız 😂

Arkadaşlar bazen kampanyanın düşmesi 2-3 günü bulabiliyor arada bir bakın bana geçen ay 2 hesaptan da düşmemişti 1-2 gün sonra bir hesaba düştü şu an iki hesapta tekrar gözükmüyor bekleyeceğim bakalım gelir umarım tam da yaz indirimleri geliyor

bende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapıkredi kredi kartı ve tlcardlarda geçerli gözüküyor
Ekstrenizde görünecek. Örneğin karttan 500 TL çektin direkt 200 TL ödeyeceksiniz. Worldpuan olarak vermiyor. Direkt ekstreden düşüyor.

Bende de gözükmüyor sadece mastercard özel olabilir mi geçen seferki gibi ben visa kullanıyorum

Geçen ay yararlanmıştım bu kampanyadan, 19 Haziran'a kadar geçerli diyordu. Yenilendi ve tekrar kullanabiliyor muyuz?

Buradan mi bakiye ekleyecegiz birde sadece 5 10 dolar var tam 300 tl ekleme sansimiz yok mu?

Bu konuyu okuyun hocam detaylı şekilde anlatılmış. Ben de buradan yapmıştım geçen ay

Geçen ay yararlanmıştım bu kampanyadan, 19 Haziran'a kadar geçerli diyordu. Yenilendi ve tekrar kullanabiliyor muyuz?
Hocam bende de 19 haziran son diyordu o bitince hemen yenilendi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steam bakiye ekleme kısmına PC’den Chrome’la girip öğeyi denetle yaparak istediğiniz miktarda bakiye yükleyebiliyormuşsunuz. Alta yöntemini bıraktım.

Hocam bende de 19 haziran son diyordu o bitince hemen yenilendi.
Uygulamadan kontrol ettim fakat bende halen 20 Mayıs-19 Haziran tarihleri var. Altta da zaten "Tebrikler! 300 TL indirim kazandınız" mesajı var. Bende yenilenmemiş gözüküyor, belki kişiye özeldir.

Buradan mi bakiye ekleyecegiz birde sadece 5 10 dolar var tam 300 tl ekleme sansimiz yok mu?
Chrome tabanlı herhangi bir tarayıcıda google üzerinden Steam Wallet Custom Funds diye aratıp igili eklentiyi ekle butonuna basınız, bakiye yükleme sayfasında rakam görebileceğiniz kutu açılımış olur, bu kadar basit

Geri