- Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 gün içinde yatar hocam.bende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
2-3 gün içinde yatar hocam.bende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
Sıkıntı çıkarmasın hocam?augmented steam eklentisiyle istediğiniz kadar bakiye yukleyebiliyorsunuz tam 300 TL'ye ayarlayabilirsinis
Ekstrenizde görünecek. Örneğin karttan 500 TL çektin direkt 200 TL ödeyeceksiniz. Worldpuan olarak vermiyor. Direkt ekstreden düşüyor.bende 10 dolar aldım ancak iade gelmedi bana ya da indirim tam anlayamadım world mobilde 300 kazandınız diyor ama hesaptan 476 çekilmiş sonra mı iade ediliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapıkredi kredi kartı ve tlcardlarda geçerli gözüküyor
![]()
Steam Cüzdanı - Para Ekle
store.steampowered.com
Buradan mi bakiye ekleyecegiz birde sadece 5 10 dolar var tam 300 tl ekleme sansimiz yok mu?
Hocam bende de 19 haziran son diyordu o bitince hemen yenilendi.Geçen ay yararlanmıştım bu kampanyadan, 19 Haziran'a kadar geçerli diyordu. Yenilendi ve tekrar kullanabiliyor muyuz?
Uygulamadan kontrol ettim fakat bende halen 20 Mayıs-19 Haziran tarihleri var. Altta da zaten "Tebrikler! 300 TL indirim kazandınız" mesajı var. Bende yenilenmemiş gözüküyor, belki kişiye özeldir.Hocam bende de 19 haziran son diyordu o bitince hemen yenilendi.
Chrome tabanlı herhangi bir tarayıcıda google üzerinden Steam Wallet Custom Funds diye aratıp igili eklentiyi ekle butonuna basınız, bakiye yükleme sayfasında rakam görebileceğiniz kutu açılımış olur, bu kadar basit![]()
Steam Cüzdanı - Para Ekle
store.steampowered.com
Buradan mi bakiye ekleyecegiz birde sadece 5 10 dolar var tam 300 tl ekleme sansimiz yok mu?