Yardım Hikayeli Oyun Önerisi

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
791
Dostlar selam,

Bundan aylar öncesin de hikayeli oyunlar oynanmıyor sadece online oyunlar oynamak istiyorum tarzın da bir konu açmıştım :D Gel zaman git zaman bu olaylar tam tersine döndü. 30 yaşın getirdiği etki mi tam bilmiyorum ama artık hikayeli oyunlar oynuyorum :D

Hikayeli oyunlara geçme nedenim iş ev aile. İşten geliyoruz ailemle eşimle kızmla vakit geçireyim derken saat akşam 10 oluyor ee 2 3 saat için online oyuna giremiyoruz :D Adamlar bizden daha da ilerlemiş oluyor. Ondan dolayı hikayeli oyunlara başladım. ilk oyunum Black my wukang ve bana göre eefsane bir oyundu gerçekten bitmesini hiç istemedim.

Şimdi konuya gelelim hemen.

Black My Wukang gibi olan oyun önerileri istiyorum. Aslında crimson desert var ama dün girdim ilk görevleri yapıyordum ısınamadım bi sizce biraz daha şans vermeli miyim ? yoksa başka oyuna mı geçeyim.

Önceliğim Black my wukang gibi oyun motoru ve ona benzeyen oyun önerileri istiyorum. Teşekkürler.

Elden ring diyecem ama hikayesini anlamak için filozof olmak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kingdom come 2 harika bir oyun ama black myth ile alakası yok. Ortaçağ similasyonu.

Gamepasste güzel hikayeler mevcut.
Kindom 2
expedition 33

Witcher 3 Dying light1-2
teşekkürler bakacağım bunları bugün witcherin adını çok duydum witcher kaçtan başlamıyım 1 videoları izledim çok kötü duruyor 3'ten başlasam sorun olur mu ?
Elden ring diyecem ama hikayesini anlamak için filozof olmak lazım.

Kingdom come 2 harika bir oyun ama black myth ile alakası yok. Ortaçağ similasyonu.
Elden ringi oynacağım sizce ilk ona mı başlayım başka oyun bakayım mı ? Kingdomun 1 i onuyprum vakti buldukta :D

teşekkürler bakacağım bunları bugün witcherin adını çok duydum witcher kaçtan başlamıyım 1 videoları izledim çok kötü duruyor 3'ten başlasam sorun olur mu ?

Elden ringi oynacağım sizce ilk ona mı başlayım başka oyun bakayım mı ? Kingdomun 1 i onuyprum vakti buldukta :D
Bende 3 ten başladım problem yok.Sadece witcherin konusuna biraz hakim olsanız yeter.1 ve 2 yi video olarakta izleyebilirsiniz özet olarak

Eğer hala oynamadıysan indirimdeyken Mass Effect Legendary Edition al. Hala daha iyi bi üçleme yapılamadı.

Bende 3 ten başladım problem yok.Sadece witcherin konusuna biraz hakim olsanız yeter.1 ve 2 yi video olarakta izleyebilirsiniz özet olarak
Hocam gamepad ile oynanıyor mu. Gamepad ile oynamak güzel oluşuyormuş. Wukang gibi oyunları

Eğer hala oynamadıysan indirimdeyken Mass Effect Legendary Edition al. Hala daha iyi bi üçleme yapılamadı.
Hiç oynamadım hocam bir bakayım buna da.

Hocam gamepad ile oynanıyor mu. Gamepad ile oynamak güzel oluşuyormuş. Wukang gibi oyunları

İlk oyun biraz kütük gelebilir. Modlamaktan çekinme. Ama bence kıymeti pek bilinen bir oyun değil Mass Effect serisi.

Oynanılabiliyor evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,026
Üyeler
197,807
Son üye
Canbyr
Geri