Ekranlı Beyaz Sıvı Soğutma

Hekim kim

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
12000
Merhabalar arkadaşlar, 7800x3d ya da 9800x 3d almak istiyorum anakartı aldım. Bunlara uygun beyaz 3 fanlı sıvı soğutma tavsiyeniz var mı? Thermalrightı seviyorum ama modellerden bir şey anlamadım. Frozen vision mjolnir vision o vision bu vision bir sürü model var ama çözemedim. Bütçem var durduk yere de wonder visiona 16k ya da asus ryuoya 17k vermek istemiyorum yani mümkünatı varsa 8-10klık güzel bir model varsa onu alırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar arkadaşlar, 7800x3d ya da 9800x 3d almak istiyorum anakartı aldım. Bunlara uygun beyaz 3 fanlı sıvı soğutma tavsiyeniz var mı? Thermalrightı seviyorum ama modellerden bir şey anlamadım. Frozen vision mjolnir vision o vision bu vision bir sürü model var ama çözemedim. Bütçem var durduk yere de wonder visiona 16k ya da asus ryuoya 17k vermek istemiyorum yani mümkünatı varsa 8-10klık güzel bir model varsa onu alırım. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba
9800x3d ile kullanıyorum forum önerisi ile almıştım memnunum.

Reis bu soğutucunun kenarları mavi mi? Setup tamamiyle beyaz olacak onu bozmasın diye dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzelmiş ama iki ekranın tam ortası siyah olmasa harika olurmuş var mı başka böyle önerebileceğin?

Son düzenleme:
Favorilerim bunlar ekranlı olarak.
En güzeli de bence Wonder Vision
Hepsinde 2 yıl birebir değişim garantisi var.
Hepsinin ortak özelliği pompa olarak 6400 RPM ile dönüyor.Fanlar 2150 RPM,
Sırasıyla özellikleri
1781962736037.webp

1781962781179.webp

1781962814416.webp

Son düzenleme:
- https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1338055383.html
- https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1335085975.html

Kanka çok güzeller de redditte vs sıklıkla pompa sesi ya da lcd ekran sorunu vs gördüm sence bu azınlığın sesinin çok çıkmasından mı kaynaklı? Beni biraz korkuttular. İlk başta bunun tl fanlı olanını alıp üste monte edip yandaki üç fanı ve arkadaki egzoz fanı lcd ekranlı lian li almak gibi bir hayalim vardı sonra özellikle lcd ekranlı fanlarda çok çok sorun olduğunu gördüm ne diyorsun bir bilgin var mı?

Favorilerim bunlar ekranlı olarak.
En güzeli de bence Trofeo Vision
Hepsinde 2 yıl birebir değişim garantisi var.
Hepsinin ortak özelliği pompa olarak 6400 RPM ile dönüyor.Fanlar 2150 RPM,
Sırasıyla özellikleri
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aga bunlar çok güzel hepsi wonder visiona bayıldım zaten sence wonder vision mı asus ryuo 360 slc mi?

Kanka çok güzeller de redditte vs sıklıkla pompa sesi ya da lcd ekran sorunu vs gördüm sence bu azınlığın sesinin çok çıkmasından mı kaynaklı? Beni biraz korkuttular. İlk başta bunun tl fanlı olanını alıp üste monte edip yandaki üç fanı ve arkadaki egzoz fanı lcd ekranlı lian li almak gibi bir hayalim vardı sonra özellikle lcd ekranlı fanlarda çok çok sorun olduğunu gördüm ne diyorsun bir bilgin var mı?

Aga bunlar çok güzel hepsi wonder visiona bayıldım zaten sence wonder vision mı asus ryuo 360 slc mi?
Bence bir sıvı soğutma ekranı için çok da abartmamak gerektiğini düşünüyorum.8-10 k üstüne çıkma. Tabi karar senin.
Para köpeğim diyorsan bas Asus Rog a geç :)

Bence bir sıvı soğutma ekranı için çok da abartmamak gerektiğini düşünüyorum.8-10 k üstüne çıkma. Tabi karar senin.
Para köpeğim diyorsan bas Asus Rog a geç :)
Doğru diyorsun da belki alırım bir delilik yapıp o zaman asus daha iyi diyorsun wonder visiona kıyasla

Doğru diyorsun da belki alırım bir delilik yapıp o zaman asus daha iyi diyorsun wonder visiona kıyasla
ROG bu işlerin nirvanası. Çok kaliteli ürünleri. Zaten o fiyatın bi 10 Bin i ROG markasının ismine veriyorsan Yoksa onun yaptığını thermalright ta yapar. Ha ne fark eder 1-2 derece aşağı yukarı.
20 Bin TL ona vermek yerine max. 10 a başka marka alıp kalanı ile SSD alırım mesela .

wonder vision , rog ryuo, tryx panorama modellerinin pompası aynıymış ve dip ses cızırtı gibi bişey geliyomuş hocam
Ben de öyle gördüm ondan korktum eyv agacım

ROG bu işlerin nirvanası. Çok kaliteli ürünleri. Zaten o fiyatın bi 10 Bin i ROG markasının ismine veriyorsan Yoksa onun yaptığını thermalright ta yapar. Ha ne fark eder 1-2 derece aşağı yukarı.
20 Bin TL ona vermek yerine max. 10 a başka marka alıp kalanı ile SSD alırım mesela .
teşekkür ederim hyper vision ya da ryuo alırım o anki maddi durumuma göre hafta içi bakıcam duruma

Geri