AMD Ryzen 5 7500f / Gıgabyte Geforce RTX 5060 8gb / 16gb Ddr5 / 512gb 40000tl

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
67
alınabilir

az önce ucuzpc ci adlı kanalda gördüm ve fiyatı fena gelmedi ama sıcak fırsatlarda paylaşmaya değer mi bilemedim o yüzden konuyu böyle açtım sizce nasıl fiyatı
Yani ben 40000 tl gibi bi bütçeyle ya 2nci el pazarlıklarla ürün almaya bakardım yada indirim beklerdim özellikle itopyadan oem paket almak zaten kazık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Giriş seviyesi anakart

8gb Vram ekran kartı

16 gb ram

Çok yüksek okuma hızı olmayan (512gb ssd)

Yani ben 40000 tl gibi bi bütçeyle ya 2nci el pazarlıklarla ürün almaya bakardım yada indirim beklerdim özellikle itopyadan oem paket almak zaten kazık

Giriş seviyesi anakart

8gb Vram ekran kartı

16 gb ram

Çok yüksek okuma hızı olmayan (512gb ssd)
doğru diyorsun 2. el almak zaten daha mantıklıda 0 almak istiyorsan fena bi seçenek değil 40k tl ye daha ne bekliyorsun ki

doğru diyorsun 2. el almak zaten daha mantıklıda 0 almak istiyorsan fena bi seçenek değil 40k tl ye daha ne bekliyorsun ki
40 tl ye çok daha iyi bir sistem toplarım onu diyorum 16 gb vram ekran kartı bulurum 1tb ssd bulurum daha iyi bir anakart kesinlikle bulurum

Doğru belki 32gb yapamam ama bu saydıklarımı çok rahat yaparım 8gb vramla 1-2 yılda yeni oyunları oynayamayacak hale geleceksin kesin bu zaten

Oem paketler ayrı bi kazık kendin toplasan daha ucuza gelir

Ayrıca incehesapın gamingecesini vesaire beklersen 40k ya daha iyi bir sistem toplarsın

40 tl ye çok daha iyi bir sistem toplarım onu diyorum 16 gb vram ekran kartı bulurum 1tb ssd bulurum daha iyi bir anakart kesinlikle bulurum

Doğru belki 32gb yapamam ama bu saydıklarımı çok rahat yaparım 8gb vramla 1-2 yılda yeni oyunları oynayamayacak hale geleceksin kesin bu zaten

Oem paketler ayrı bi kazık kendin toplasan daha ucuza gelir

Ayrıca incehesapın gamingecesini vesaire beklersen 40k ya daha iyi bir sistem toplarsın
40bin tl bütçesi olan biri için daha iyi bir sistem atar mısın

40k gibi ciddi bir bütçe ayırıyorsun ve sana saçma bir pc veriyorlar problem sende deil zaten fiyatlandırmalarda alacaksanda itopyadan ürün alma derim ben geçen bir arkadaşa 5090 üst düzey bir pc yi 400k ya veriyorlardı sistemi kendi kendime topladım ucuz yerlerde 340k anca zorladım öyle diyim

Bu özelleştirmelerle 3-4 bin daha koyabilirseniz özellikle anakart tarafında çok iyi bir ileriye dönük sistem oluşturmuş olursunuz.

Ekler

• ss.webp
    ss.webp
    40.6 KB · Hit: 17
Oem paketlere bu paraları vermek saçma onu diyorum bundan daha iyi sistem yok zaten baktım bununla hepsi denk benim anlatmak istediğim oem paketlerin fiyatı ve saçmalığı

Ben yapacağımı söylüyorum 2 nci elden toplardım yada gamingecesinden anakart ve ssd indirimi beklerdim

Oem paketlere bu paraları vermek saçma onu diyorum bundan daha iyi sistem yok zaten baktım bununla hepsi denk benim anlatmak istediğim oem paketlerin fiyatı ve saçmalığı
İkinci elle uğraşmak istemeyip sıfır bir sistem toplamak istediğinizde maalesef zorla OEM paketlere yönelmek durumunda kalıyorsunuz şuanki piyasada. Ben de başta ikinci elden hallederim düşüncesiyle başladım OEM paket bekliyorum hala değerlendiriyorum. Özelleştirme yapıp 4 taksite 43-44k arası bu sistemi almayı planlıyorum. RAM krizi fiyatları alaşağı etti ve canımız ülkemizin pazar yerleri ve satıcıları kriz anında neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz

lexar thor dan 2 adet eklenmiyor sepete ekliyorsun adedi aştın diyor.

Geri