❌İndirim Bitti! Zotac Geforce RTX 5070 Tı 45.268tl

Dostlar kart güzelde sff olması çok aşırı etki eder mi? sizce 5070ti alıcam fakat asus prime yada msı shadowmu alsam bilemedim shadowu almakta çok istemiyorum varmı öneride bulunucak
Asus prime iyi ama battle ax varken almayın.

Bu arada ventus,shadow ve windforce üçlemesi harici alacağın hiç bir kart üzmez sıcaklık ve ses konusunda

alırken mağaza teslim çıkmıyor alabilen var mı 45ten

Dostlar kart güzelde sff olması çok aşırı etki eder mi? sizce 5070ti alıcam fakat asus prime yada msı shadowmu alsam bilemedim shadowu almakta çok istemiyorum varmı öneride bulunucak
1 ay önce 2.el aldım bu kartı, güncel sayılabilecek bir tek bf6 ve forza horizon 6 oynuyorum. forza'da her şey full 2k çözünürlükte 70 derece civarında %50 civarı fanla çalışıyor. çözünürlük, oynadığın oyunun karta bindirdiği yük vs hesaplayıp öyle almanda fayda var. Tutup 4k çözünürlükte grafik kartını ezecek oyunlar oynamaya kalkarsan üzülürsün :D

1 ay önce 2.el aldım bu kartı, güncel sayılabilecek bir tek bf6 ve forza horizon 6 oynuyorum. forza'da her şey full 2k çözünürlükte 70 derece civarında %50 civarı fanla çalışıyor. çözünürlük, oynadığın oyunun karta bindirdiği yük vs hesaplayıp öyle almanda fayda var. Tutup 4k çözünürlükte grafik kartını ezecek oyunlar oynamaya kalkarsan üzülürsün :D
O oyunda bile 70 derece ise 4kda direk 80 olur

Ya 4k takıntım yok genel olarak rust oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum arada 2k oynasam bana yeter ama 70-80 dereceler biraz düşündürdü

Ya 4k takıntım yok genel olarak rust oynuyorum fakat hikayeli oyunlarda oynuyorum arada 2k oynasam bana yeter ama 70-80 dereceler biraz düşündürdü
msi gaming trio 5070 almıştım bundan önce, 2 adet alıp iade ettim ikisinde de internet gezintisi vs daha oyuna girmeden coil whine vardı. kartlar çok ısınmıyor, fan çalışmıyordu, dolayısıyla bu sessizlik sayesinde coil whine sesini duyabiliyordum :D ben de kafayı bozup cw olmayan 2.el deneyebildiğim bir kart aldım.

ben 4K'da Galax 5070TI 2x kullanıyorum kart 70-75 arası geziyor 4K'da her şeyi fullüyorum sadece DLSS Quality yapıyorum o zaman 2K'dan çekiyor ve görüntünün doğal 4K'dan hiçbir farkı olmuyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazım. 5070TI'ı 4Kda kullanmakla 2K'da kullanmak arasında hiçbir farkı yok diyebilirim. Forza'da Crimson Desert'te 007 First Light'da her şey full+full 60-70-80 fps takılıyor kart maksimum 75-76 dereceyi geçtiğini de hiç görmedim.

22.00 bekleyin ekstra indirime girmezse alın geçin hocam. Zotac iyi markadır. Undervolt yaparsın 70 bile görmez.

Geri