Android Nothing Phone 4a Pro Alınır mı? Kullanıcılar Memnun Mu?

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
67
4a pro almayı düşünüyorum tasarımından ötürü ama aklımda kalan birkaç soru var

öncelikle işletim sistemi ve akıcılığı nasıl saf androide yakın olduğu için iyidir diye tahmin ediyorum ama yinede sorayım istedim benim için en önemli olay batarya süresi tek şarjlar kaç saat açık ekran süresi verebiliyor bilen veya kullanan varmı

ekstra olarak şu sebepten ötürü memnun kalmadım diyebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim

öncelikle işletim sistemi ve akıcılığı nasıl saf androide yakın olduğu için iyidir diye tahmin ediyorum ama yinede sorayım istedim benim için en önemli olay batarya süresi tek şarjlar kaç saat açık ekran süresi verebiliyor bilen veya kullanan varmı

ekstra olarak şu sebepten ötürü memnun kalmadım diyebileceğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim
O para etmez, düz serisi daha iyi yakın zamana kadar np3 vardı bitti stoklar. Tekrar girerse ona bakabilirsin veya np4 falan bekle illaki np olsun istiyosan.

Np şart değilse ve batarya istiyorsan Poco X8 Pro Max bakabilirsin

Veya Poco F8 Pro

O para etmez, düz serisi daha iyi yakın zamana kadar np3 vardı bitti stoklar. Tekrar girerse ona bakabilirsin veya np4 falan bekle illaki np olsun istiyosan.

Np şart değilse ve batarya istiyorsan Poco X8 Pro Max bakabilirsin

Veya Poco F8 Pro
amacım performans veya kamera değil bu modelin götüntüsü çok hoşuma gitti o yüzden almak istiyorum pek oyun oynayan birisi değilim zaten benim için uzun batarya ömrü ve rahat bir ui a sahip olsun yeterli

4a pro nerede satılıyor? Stok göremiyorum

Selamlar. Nothing Phone 4A Pro Pembe 12+256 kullanan biri olarak ve pek çok Nothing Kullanan biri olarak yanıtlayayım.

Daha öncne 3 sene NP1 kullandım ama başka cihazlar da kullandım.

Nothing Phone 3 de kuzenim ve kardeşimde var.

Ben de tasarımı için aldım evet aynı fiyata Nothing Phone 3 var. Doğrudur ama ben donanım diye deliren biri değilim. Estetik benim için önemli de gelir.

Nothing telefonlar donmaz takılmaz reklamı yoktur. Güncellemeler sürekli gelir. her zaman bir güncelleme yayınlarlar hataları kapatırlar.

Tasarımına gören bayılıyor. İnsanlara soruyorum kaç liradır sence herkes 70 80bin tl filan diyor. arka dot matrix ekran güzel ve kullanışlı.
Elde duruşu NP3 e göre daha da iyi.

Satışa çıktığında bence hemen alın. Erkekseniz de pembe rengi düşünebilirsiniz. Bence pembesi en iyisi.
Her şey donanım demek değildir. tasarım da bir değerdir.

Selamlar. Nothing Phone 4A Pro Pembe 12+256 kullanan biri olarak ve pek çok Nothing Kullanan biri olarak yanıtlayayım.

Daha öncne 3 sene NP1 kullandım ama başka cihazlar da kullandım.

Nothing Phone 3 de kuzenim ve kardeşimde var.

Ben de tasarımı için aldım evet aynı fiyata Nothing Phone 3 var. Doğrudur ama ben donanım diye deliren biri değilim. Estetik benim için önemli de gelir.

Nothing telefonlar donmaz takılmaz reklamı yoktur. Güncellemeler sürekli gelir. her zaman bir güncelleme yayınlarlar hataları kapatırlar.

Tasarımına gören bayılıyor. İnsanlara soruyorum kaç liradır sence herkes 70 80bin tl filan diyor. arka dot matrix ekran güzel ve kullanışlı.
Elde duruşu NP3 e göre daha da iyi.

Satışa çıktığında bence hemen alın. Erkekseniz de pembe rengi düşünebilirsiniz. Bence pembesi en iyisi.
Her şey donanım demek değildir. tasarım da bir değerdir.
selamlar batarya benim için çok önemli günlük olarak açık ekranda kaç saat verebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,600
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri