SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,103
Zamanında internetten araştırıp girdiğimiz sacma sapan şeyler yüzünden bozuyordukKarantinayi hallettik bunu da hallederiz ya. En kötü Türk kafası temiz bir format![]()
Zamanında internetten araştırıp girdiğimiz sacma sapan şeyler yüzünden bozuyordukKarantinayi hallettik bunu da hallederiz ya. En kötü Türk kafası temiz bir format![]()
Haklısınız en temiziKarantinayi hallettik bunu da hallederiz ya. En kötü Türk kafası temiz bir format![]()
Reis brn pc yi alalı 2 sene olacak nerdeyse hiç bios güncellemedim nasıl yapılacağını bilmiyorum Ddu ile dünden beri öyle yapıyorum da net kablosu çekmeden yapıyordum hepÇözeriz de sorunu tam anlasak bi sucluyu bulsak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada o occt testini yap demiştim teker teker Ram işlemci gpu yap.
Bu arada frostbite oyun motoru da bazen böyle şeyler yapıyorHaklısınız en temizi![]()
Haydi bios 2 yıllıkReis brn pc yi alalı 2 sene olacak nerdeyse hiç bios güncellemedim nasıl yapılacağını bilmiyorum Ddu ile dünden beri öyle yapıyorum da net kablosu çekmeden yapıyordum hep
Asus prime b650m-rBöyle diyor o attığı kodu gönderdim
Haydi bios 2 yıllık
Anakart modelini tamamen at bana halledecez bu işi
Taa birinci sayfada yazmışım chipset falan güncelle diye başta söyleseydin keşke şunu.
Ayda bir biosa guncelleme yapmazsam uyuyamam ben yaReis brn pc yi alalı 2 sene olacak nerdeyse hiç bios güncellemedim nasıl yapılacağını bilmiyorum Ddu ile dünden beri öyle yapıyorum da net kablosu çekmeden yapıyordum hep
Bios için Flash bellek lazım sanırım sıfır temizAyda bir biosa guncelleme yapmazsam uyuyamam ben yaher gün pc temizleyen adama böyle şeyler denmez.
Senin pc ye abdest niyetine bios guncelleme ve bir format atmak lazim![]()
elinde var mı flas bellekBios için Flash bellek lazım sanırım sıfır temiz![]()
Abdest diyoruz su yok diyosun nasıl olacakBios için Flash bellek lazım sanırım sıfır temiz![]()
Hiç kullanılmamış olması mı lazımelinde var mı flas bellek
Yok ya. Ama içinde bisey varsa silinirHiç kullanılmamış olması mı lazım