Eyüp karadag
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
ne amaçlı kullanacaksın diğer bileşenlerin nelerdir? bütçen ne ayrıcaBu ekran kartı için bilgi verebilir misiniz yada tavsiye verebilir misiniz
Beyaz ekran kartı arıyorsan en fiyat performans model bu. Hepsiburadada 37 ye vardı sanırım taksit seçeneği uyuyorsa oradan tercih et. Gayet güzel bir ekran kartı.Bu ekran kartı için bilgi verebilir misiniz yada tavsiye verebilir misiniz
indirim fiyatları olsa gerek yoksa beyazlar bu fiyatlarda varmıydıBeyaz ekran kartı arıyorsan en fiyat performans model bu. Hepsiburadada 37 ye vardı sanırım taksit seçeneği uyuyorsa oradan tercih et. Gayet güzel bir ekran kartı.
Knk nakit direkBeyaz ekran kartı arıyorsan en fiyat performans model bu. Hepsiburadada 37 ye vardı sanırım taksit seçeneği uyuyorsa oradan tercih et. Gayet güzel bir ekran kartı.
Yok tu indirim deindirim fiyatları olsa gerek yoksa beyazlar bu fiyatlarda varmıydı
Knk 110 oldu bütçe yane amaçlı kullanacaksın diğer bileşenlerin nelerdir? bütçen ne ayrıca
Tamam knk bi bakim sende önere bilir misin Emre ekran kartı ama beyaz olcakBeyaz ekran kartı arıyorsan en fiyat performans model bu. Hepsiburadada 37 ye vardı sanırım taksit seçeneği uyuyorsa oradan tercih et. Gayet güzel bir ekran kartı.
alınır o zaman bu bütçede alabileceğin en fp ekran kartıdır kendisiKnk nakit direk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok tu indirim de
Knk 110 oldu bütçe ya
Knk nakit direk
Yok tu indirim de
Knk 110 oldu bütçe ya
Tamam knk bi bakim sende önere bilir misin Emre ekran kartı ama beyaz olcak
Hem oyun için hemde yazılım Yani tenik resim içinne amaçlı kullanacaksın diğer bileşenlerin nelerdir? bütçen ne ayrıca
Tamam sagollasın kardeşimMesaj otomatik olarak birleştirildi:
1000 lira cebinde kalsın. Satıcı hepsiburada zaten sıkıntı çıkarsa kafan rahat iade edersin.
işin içine yazılım girerse 5070 önerebilirim aslında cuda avantajı var autodesk gibi programlar kullanıyorsun değil miHem oyun için hemde yazılım Yani tenik resim için
Emre bana 110 bin tl beyaz sistem dizer miyiz orta düzey deMesaj otomatik olarak birleştirildi:
1000 lira cebinde kalsın. Satıcı hepsiburada zaten sıkıntı çıkarsa kafan rahat iade edersin.
Evet ama çok fazla değil hafta da 1 saat falanişin içine yazılım girerse 5070 önerebilirim aslında cuda avantajı var autodesk gibi programlar kullanıyorsun değil mi
siyah yapıp 5070 ti alman daha mantıklı olurEmre bana 110 bin tl beyaz sistem dizer miyiz orta düzey de
Evet ama çok fazla değil hafta da 1 saat falan
Knk ben 5070 ti da sıkıntı yaşadım yasiyah yapıp 5070 ti alman daha mantıklı olur
yazılım için 5070 ti çok daha iyi