Noluyo alooooooooooo![]()
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000C40)
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram (CMH32GX5M2B6000C40) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu açık arabu mu daha iyi diğeri mi
eyw sağolasınBu açık ara
![]()
Lexar Thor LD5U16G60C32LG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL32 Ram (Bellek) - incehesap.com
Lexar Thor LD5U16G60C32LG-RGD 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL32 Ram (Bellek) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
gelmez umarım ben de 1 tane lexar çaktım çok iyi olduBu arada yenileyin aldım 1 lexar 1 corsair hadi hayırlısı bakalım. Kesin iptal gelecek.
Valla hocam şaşırırım. Bu firmalar çok uyanık firmalar.gelmez umarım ben de 1 tane lexar çaktım çok iyi oldu
İptal gelir vatan değil bunlar, bir de Vatan bilerek yapmıştı indirimi bu bariz bir entegrasyon hatası. O yüzden uğraşmayacağım ben, birkaç yerde yorumlara baktım benzer düşünceler var. Neyse deneyenler yazarArınma gecesi olmuş ramlerde, iptal gelmezse sahibinden yine ramlerle dolar.
3 farklı platformda aynı anda ve farklı marka ramlerde entegrasyon hatası olma işini pek bilemedim de hayırlı diyelim.İptal gelir vatan değil bunlar, bir de Vatan bilerek yapmıştı indirimi bu bariz bir entegrasyon hatası. O yüzden uğraşmayacağım ben, birkaç yerde yorumlara baktım benzer düşünceler var. Neyse deneyenler yazar![]()