Evenauxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
kanka 2 tane sadece corap var baska hicbisey yokAlamıyorlar. Bana geldi 2022de şirketim batınca. 2 tane neyden varsa onu alırlar sadece. Ödedim sonra bi şekilde.
kanka 2 tane sadece corap var baska hicbisey yokAlamıyorlar. Bana geldi 2022de şirketim batınca. 2 tane neyden varsa onu alırlar sadece. Ödedim sonra bi şekilde.
Gece 2 den beri adamlar 2 3 milyon TL kar yapmıştır sadece bu satıstan agaNE YAPACAĞINI BİLMEYİP SÜREKLİ F5 ATAN SADECE BEN OLAMAM HERALDE Bİ BEĞENİN SAYIMIZI GÖRELİM
Karıncaya sormuşlar oraya kadar gidemezsin demişler, karıncada en azından yolunda ölürüm demiş bizimkide o hesapolmayan parayi harciyoz eve icra gelince komple pcyi alacaklar haberimiz yok
varExpo var mı ki
expo varsa alınır aga
fiyat iyi mi? yoksa normalmiexpo varsa alınır aga
normalde 1 tb ssdler 6-7 arası bu 2 tb ve 8K öyle düşünYeni araştırmaya başladım bilgisayar parçalarını, şansıma bu indirimi de görüp 32 gb ddr5 ram almış oldum. bunu almışken bu ssd yi de alabilirim belki ama ssd piyasasını hiç bilmiyorum bu 2tb corsair ssd iyi mi ve normalde kaç liradan 8 bine düştü yardımcı olun plss
Evet o çok saçma, diğerinin satışı kalktı ben bunu da kaldırırlar şimdi sırayla yapıyorlardır dedim ama yapmadılar. Adamlar uyuyor olsa 6K olanın da satışı devam ederdi bir iş dönüyor burada.Ben bu işlemin nakit para ihtiyacı sebepli yapıldığını düşünüyorum 10-15 gün bu parayı tutup ürün tedarik aşamasında diye insanları umutlandırıp parayı kullanıp sonrasında iade getirebilirler.
çünkü hala 11k lık olan ram bitmedi