❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

olmayan parayi harciyoz eve icra gelince komple pcyi alacaklar haberimiz yok
Karıncaya sormuşlar oraya kadar gidemezsin demişler, karıncada en azından yolunda ölürüm demiş bizimkide o hesap 😅😅😂

Yeni araştırmaya başladım bilgisayar parçalarını, şansıma bu indirimi de görüp 32 gb ddr5 ram almış oldum. bunu almışken bu ssd yi de alabilirim belki ama ssd piyasasını hiç bilmiyorum bu 2tb corsair ssd iyi mi ve normalde kaç liradan 8 bine düştü yardımcı olun plss

Yeni araştırmaya başladım bilgisayar parçalarını, şansıma bu indirimi de görüp 32 gb ddr5 ram almış oldum. bunu almışken bu ssd yi de alabilirim belki ama ssd piyasasını hiç bilmiyorum bu 2tb corsair ssd iyi mi ve normalde kaç liradan 8 bine düştü yardımcı olun plss
normalde 1 tb ssdler 6-7 arası bu 2 tb ve 8K öyle düşün

Ben bu işlemin nakit para ihtiyacı sebepli yapıldığını düşünüyorum 10-15 gün bu parayı tutup ürün tedarik aşamasında diye insanları umutlandırıp parayı kullanıp sonrasında iade getirebilirler.

çünkü hala 11k lık olan ram bitmedi
Evet o çok saçma, diğerinin satışı kalktı ben bunu da kaldırırlar şimdi sırayla yapıyorlardır dedim ama yapmadılar. Adamlar uyuyor olsa 6K olanın da satışı devam ederdi bir iş dönüyor burada.

Bu arada incehesap parayı kullanamaz anlaşmaya göre ortalama 1 hafta sonra parayı şirkete yatırır sanal pos firmaları. Geç iade etmek de sanal pos firması ile aralarını bozar 1 hafta sonra veya 3 gün sonra hesabına parayı alabilen firmaya en erken 2 haftada para yatırma seçeneği sunmaya başlar sanal pos firması. O taktik yemez yani.

ramler teslim edilince bizim sarıo site mesaisi

İyi reklam oldu. İptal bile olsa reklamı yaptılar adamlar. Bence reklam bütçesini buraya kaydırsınlar ramleri yollasınlar. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,955
Üyeler
198,014
Son üye
amdryzen7500000f
Geri