Kertmeyen_Kele
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
Hangi şehirdesiniz hocam
Hangi şehirdesiniz hocam
artvinHangi şehirdesiniz hocam
o kadar değilO paraya masa + kasa + usta alırsın.
mdf galiba ikeadekılerden falan daha kalitelidirdehangi malzeme ile yapıyor o önemli hocam
10k ya oturma takimi varsa gel sen bana bi kere sok XD10k ne ya oturma takımı mı yaptırıyorsun insaf be
Yüksek ihtimalle marangoz tanıdık sana sunta masa yapıp 10k da paranı alıp seni ker*Z yerine koymaya çalışıyor bu masayı al kendine geç derim arkadaşım da var gayet memnun masanın üzerinde klavye kırdı masa hala sağlam üzerinde 2 monitör 1 kasa 1 ps5 var bide ekipmanlar fln var sallanma vb.yokselamlar marangozucdan fiyat almak amaçlı bu masayı attım 10 k dedi sizce pahalımı 120 50 duz balkona masayı 2 kya yapmıştı buna 10 K DEDİ 155 uzunluk 75 yukselık 60 da genişlik
Nerdeyse olması gereken fiyatın 5 katıselamlar marangozucdan fiyat almak amaçlı bu masayı attım 10 k dedi sizce pahalımı 120 50 duz balkona masayı 2 kya yapmıştı buna 10 K DEDİ 155 uzunluk 75 yukselık 60 da genişlik
hocam 2 ye dolaplı 155 masa yokkiNerdeyse olması gereken fiyatın 5 katı
hocam balkon için yaptıgı masa sapsağlam 2 ye yapmıştı 120 ye 60Yüksek ihtimalle marangoz tanıdık sana sunta masa yapıp 10k da paranı alıp seni ker*Z yerine koymaya çalışıyor bu masayı al kendine geç derim arkadaşım da var gayet memnun masanın üzerinde klavye kırdı masa hala sağlam üzerinde 2 monitör 1 kasa 1 ps5 var bide ekipmanlar fln var sallanma vb.yok
![]()
Ceramical MS2C Çalışma Masası, Ofis Masası - 70x140 cm - Beyaz
Ceramical MS2C Çalışma Masası, Ofis Masası - 70x140 cm - Beyazshare.google
Sağlamlık olarak şu ceramical marka 2 farklı 3 masa var kaç yıldır kullanıyoruz sapasağlamlar hani sorun olacağını düşünmüyorum ama tabii ki kendi gözünle gördüğün sana daha iyi hissettir. Ama bana her türlü çok pahalı geliyor.hocam 2 ye dolaplı 155 masa yokki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam balkon için yaptıgı masa sapsağlam 2 ye yapmıştı 120 ye 60