iptal yemiş bende gördüm vatan gibi olamazlar diyip almadımHayatımda ilk defa erken uyudum denk gelene bak![]()
iptal yemiş bende gördüm vatan gibi olamazlar diyip almadımHayatımda ilk defa erken uyudum denk gelene bak![]()
Bende gelmemesini dusunerek aldim zaten keske sistem toplayacak ve ihtiyaci olan 1 adet alanlara gonderselerdi2. Elden 12 ye aldım ben de, ya bizde var. Biz işin kar kısmına baktık. Ben cidden alamayanlara ve elinde hiç olmayanlara üzüldüm.
İadem 5 saniyede kartıma döndü dostlar bilginiz olsun. Banka kartı olmasına rağmen. Hold olayı yok.
Bu sodimm dimm ddr5 adapter’i cok aradim aradim fakat bulamadim siz nerden satin aldiniz veya ddr4 mu bu ?
Yüksek ihtimalle belki ince gönderir pda %10 ihtimalleiptal yemiş bende gördüm vatan gibi olamazlar diyip almadım
Performans? Ne kadar etki ediyor
kemal kılıçdaroglunun cumhurbaskanı olma ihtimaliyle yarışırYüksek ihtimalle belki ince gönderir pda %10 ihtimalle
Aciklama yapilcak yazfilar banaİncehesap' a soran oldu mu hiç direkt iptal dedilerse kendmiz edelim de para düşsün amazon indirimlerinden bir şeyler bakalım.
online oyunlarda düşüş oluyor 9700x sağolsun fps 300 ün altına hiç düşmedi hikayeli oyunlar vs. 0 sıkıntı öyle takılma lag olmuyor 3200mhz cl26 da çalışıyor oc yapma ihtiyacı duymadımPerformans? Ne kadar etki ediyor
arttiriyorum bülent ersoyun çocuk doğurmasıkemal kılıçdaroglunun cumhurbaskanı olma ihtimaliyle yarışır