🔥İndirim RX 9070 XT 33.949₺ + 9,6 Taksit

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Asrock challenger Rx 9070xt orta segment diye biliyorum taksit avantajı var ve 9070xtler arasında tr de en ucuz bu anlık olarak

Amazon bile yüksek fiyat uyarısı veriyor yapma kral
1782120276849.webp

?

Amazon bile yüksek fiyat uyarısı veriyor yapma kral
9070xt 32k dan fazla etmez bence ama taksit avantajı var o yüzden fiyat ideal ve tr en ucuz bu dediğim gibi

Ekler

• IMG_2552.webp
    IMG_2552.webp
    112.5 KB · Hit: 247
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ben aldıgım da gerçekten fiyat performans ürünüydü AMD yazılım tarafını baya çözmüş 1 yıl içersinde 1 kez bile driver ile ilgili bir problem yaşamadım. Ayrıca bu model piyasada alabileceginiz en üst Tier kartlartından biridir. Dikey montajda çok güzel duruyor.

Uygunsuz davranış
sen 5070 al 34 bine
Tamamdır amd türkiye yetkilisi bey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt 34 bin indirim diyen beynini bence yitirmiştir kendinize gelin acilen.

yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ben aldıgım da gerçekten fiyat performans ürünüydü AMD yazılım tarafını baya çözmüş 1 yıl içersinde 1 kez bile driver ile ilgili bir problem yaşamadım. Ayrıca bu model piyasada alabileceginiz en üst Tier kartlartından biridir. Dikey montajda çok güzel duruyor.
5070 daha sorunlu, ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum

yorumu kopyala yapıştır neden yaptınız hocam forum da Çar mı kasıyorsunuz :D?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntülesanırım mobilde gözükmüyor
Bende görünüyor aslında aç kapa yapın telefonu bence

Ekler

• IMG_2553.webp
    IMG_2553.webp
    121.6 KB · Hit: 95
  • IMG_2554.webp
    IMG_2554.webp
    131.9 KB · Hit: 80
Geri