burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 723
Hangi sayfada? Vatan konusu çok keyifliydiBirkac sayfa once vardi onun disinda 6.5kya 32 ram aldik iade edilmesin duasi
Hangi sayfada? Vatan konusu çok keyifliydiBirkac sayfa once vardi onun disinda 6.5kya 32 ram aldik iade edilmesin duasi
Incehesap tebilon sinerji aynanda gece 3 operasyonuHangi sayfada? Vatan konusu çok keyifliydi![]()
Biz buna batmanlarin ram alışverişi dedikIncehesap tebilon sinerji aynanda gece 3 operasyonu
Bilemiyorum hocam fiyatlar ayni degildi sonucta sadece yakindi o yuzden yanlis girilme olayi garibime gitti. Iptal gelebilir de bir ihtimal bakalim belli olmazBence toptan aldiklari yer fiyati yanlis girdi sonra da bu firmalar ayni yerden satin aldigi icin onlardaki sistem de %50 karla sat gibi bir otomatik sistem oldugu için hepsi bianda bu fiyatlari girdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pek iyi degil gibi geldi
Ince tebilon sinerji arasi en güvenmediğim tebilondu benim nasi kale kdjfkfjfjTebilon iptal yedi en güvendiğimiz kale yıkılmış
ben de aynı şekilde sinerjiden hiç beklemiyordum ama iptal çekmişlerInce tebilon sinerji arasi en güvenmediğim tebilondu benim nasi kale kdjfkfjfj
En hızlı bitenlerden biriydi incehesap bitmedi saatlerce tebilon 5 10dk max sürdü gittiInce tebilon sinerji arasi en güvenmediğim tebilondu benim nasi kale kdjfkfjfj
stok tükenmişti ya ondan diyor incede 100 tane bile alınıyorduInce tebilon sinerji arasi en güvenmediğim tebilondu benim nasi kale kdjfkfjfj
tebilon stok yenilediği zaman 3dkda falan bittiEn hızlı bitenlerden biriydi incehesap bitmedi saatlerce tebilon 5 10dk max sürdü gitti