❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

E-ticaret yazılımı hata yapıp, yanlış listeleme yapmış neyi anlamadınız.

tebilion iptal girmiş dün gece aldığım 16x2 ddr4e
1782124428951.webp

tebilon ve sinerjiden alanlara çok inanmıştım aslında bu olaydan sonra lexarı boykot edelim biraz

vatan bilgisayardaki büllüğün hiçbir firmada olmadığı gerçeği
adamlar geçen satılan 64 gb goodram de stok bittiği halde alan kişilere altarnatif ram gönderdi aynı 64 gb aynı mhz aynı cl sadece rgb değil kabul ederseniz diye gerçekten hiç biri vatan olamaz

Maalesef savasi kaybettik geri cekiliyoruz ....
Siz benden önce sipariş vermişsiniz, sizinki iptal edilmiş. Benimki onaylandı gözüküyor. Bu PC satış platformlarının herhangi bir mantıkla açıklanacak hareketi olmayacak sanırım.

Edit: Sinerji iptal geldi.

1782124985000.webp

gece siparişte sorun yaşamıştım destek talebi attım böyle bir şey demiş incehesap 6k lık lexar ram için ürün zaten iptal edilcek falan dememiş incehesap tarafında bişeyler olabilir

Alıntıyı görüntüle
gece siparişte sorun yaşamıştım destek talebi attım böyle bir şey demiş incehesap 6k lık lexar ram için ürün zaten iptal edilcek falan dememiş incehesap tarafında bişeyler olabilir
Ben pek mümkün görmüyorum. Ürünler saatlerce stokta kaldı ve binlerce ürün satıldı. Bu kadar ram stoğu olsa ram krizi diye bir olay olmazdı bence. :D

Ben pek mümkün görmüyorum. Ürünler saatlerce stokta kaldı ve binlerce ürün satıldı. Bu kadar ram stoğu olsa ram krizi diye bir olay olmazdı bence. :D
şaka yapıyom zaten ya 1m 2m tl lik alan deliler var ya gönderceklerini sanmıyorum ben de ama saat 2 oldu adamlar hala iptal çekmedi sigara çay dan işe vakit yok herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri