Hangisi hocam.Kargoya verildi hayırlı olsun
hoca biyük kolpadasın da hadi bakalımKargoya verildi hayırlı olsun
adamlar geçen satılan 64 gb goodram de stok bittiği halde alan kişilere altarnatif ram gönderdi aynı 64 gb aynı mhz aynı cl sadece rgb değil kabul ederseniz diye gerçekten hiç biri vatan olamazvatan bilgisayardaki büllüğün hiçbir firmada olmadığı gerçeği
Siz benden önce sipariş vermişsiniz, sizinki iptal edilmiş. Benimki onaylandı gözüküyor. Bu PC satış platformlarının herhangi bir mantıkla açıklanacak hareketi olmayacak sanırım.Maalesef savasi kaybettik geri cekiliyoruz ....
Ben pek mümkün görmüyorum. Ürünler saatlerce stokta kaldı ve binlerce ürün satıldı. Bu kadar ram stoğu olsa ram krizi diye bir olay olmazdı bence.Alıntıyı görüntüle
gece siparişte sorun yaşamıştım destek talebi attım böyle bir şey demiş incehesap 6k lık lexar ram için ürün zaten iptal edilcek falan dememiş incehesap tarafında bişeyler olabilir
şaka yapıyom zaten ya 1m 2m tl lik alan deliler var ya gönderceklerini sanmıyorum ben de ama saat 2 oldu adamlar hala iptal çekmedi sigara çay dan işe vakit yok herhaldeBen pek mümkün görmüyorum. Ürünler saatlerce stokta kaldı ve binlerce ürün satıldı. Bu kadar ram stoğu olsa ram krizi diye bir olay olmazdı bence.![]()