iptal oldu mualdık bakalım da kesin iptal gelir
valla iptal oldu ama bankaya limit geri yatmamış. Ne zaman geri limit açılacak acabaiptal edilen siparişlerin parası ne zaman yatar açıklama yaptılarmı acaba
Lexarı thhleme işi. Lexar dediği pentadırBen görüştüm müşteri hizmetleriyle
Direkt olarak hatayı Lexar yaptı bu yüzden siz de mağdur oldunuz biz de mağdur olduk diyorlar. Bu RAM yerine müşterilerimize başka muadil bir RAM gönderelim diye teklif sunduk onu da kabul etmediler diyorlar.
Neyse 500 TL çekle ne alıyoruz beyler onu söyleyin![]()
Aynı ürün değil.madem stoklarında yok peki neden hala ürün satışa açık ve fiyatı 29k?
![]()
Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB DDR5 6000MHz CL38 Ram
32 GB kapasiteye sahip Lexar Thor DDR5 Ram, 6000 MT/s hız ile performansınızı artırır. Özelliklerini keşfedin.www.incehesap.com
bu şimdi thh şikayet konusunda geçerli bir sebep değil mi?
mudail sunduk derkenBen görüştüm müşteri hizmetleriyle
Direkt olarak hatayı Lexar yaptı bu yüzden siz de mağdur oldunuz biz de mağdur olduk diyorlar. Bu RAM yerine müşterilerimize başka muadil bir RAM gönderelim diye teklif sunduk onu da kabul etmediler diyorlar.
Neyse 500 TL çekle ne alıyoruz beyler onu söyleyin![]()
sms mi e posta mıSayin musterimiz, siparisiniz iptal edilmis ve siparis tutari kartiniza iade edilmistir. Odeme iade isleminin kartiniza yansimasi, bankanizin belirledigi süreye bagli olarak, 2-8 is gunu icinde tamamlanabilmektedir. Saygılarımızla
İncehesap parayı yatırdı bile bana
SMS aldım bensms mi e posta mı
Attigin cl38 aldigimiz cl32ydi bizimmadem stoklarında yok peki neden hala ürün satışa açık ve fiyatı 29k?
![]()
Lexar Thor LD5U16G60C38LG-RGD 32GB DDR5 6000MHz CL38 Ram
32 GB kapasiteye sahip Lexar Thor DDR5 Ram, 6000 MT/s hız ile performansınızı artırır. Özelliklerini keşfedin.www.incehesap.com
bu şimdi thh şikayet konusunda geçerli bir sebep değil mi?