Alabileceğim En İyi Ekran Kartıma Uyumlu 2k Monitör Tavsiyesi

2k bile değil :/
evet işte 1 tane bile tutan özellik yok hep görüyorum forumda bilmeden rastgele atıyorlar.

bu arada ben de 27 inch , 2k , 180hz üstü monitör arıyorum. eğer renkler önemliyse va panele bak, tepkime süresi önemliyse ips panel bak. lenovo legion 27-10 modelini beğenmiştim de 240hz ye alınca cızırtı geliyormuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: docc
özellikleri iyi duruyor hocam da kullanıcı incelemelerine detaylı bakmak gerek.

ben normalde şunu alcaktım yorumları da iyi duruyordu. sonra biraz daha baktıktan sonra 240hz de cızırtı yaptığını öğrendim vazgeçtim

o yüzden kağıt üstünde özellikler iyi dursa da kalitesine, kullanıcı deneyimine bakmak gerek

• Beğen
hocam bütün sistem siyah beyaz bozar mı onu düşünüyorum bide aoc q27g4zr ile kıyasladıgında hangisini önerirsin yardımcı olursan cok sevinirim
Daha iyi renk, daha iyi canlılık doygunluk, daha iyi hz istiyorsan KTC. Siyah kasaya beyaz ekran kartı takmıyosun ki kötü görünsün :) bence beyaz monitör sıratmaz hele masanda beyazsa tamamdır bu iş. Bak sistemin resmini çek masayla birlikte ve yapay zekaya at ve ktc beyaz monitörüde at ve sana birleştirsin nasıl görünecegini görmüş olursun ve son kararını verirsin hocam.

• Beğen
dostum adam ne istemiş sen ne atmışsın? adam gidip filtrelemeyi biliyordur heralde ki sen onu bile yapmamışsın kafandan bir tane atıp bilmiyorum demişsin. öneri verceksen bildiğin düzgün bir şeyi ver bari
Yanlış link atmışım sanırım

Geri