Aynı sorunu yaşıyorum para iadesi ne zaman gelir ki tahminiİnce hesap ne lanet bişe hem iptal ediyor hem 1 gün oldu parayı iade etmiyor rezil bir şirket valla
Axes de limitin üstünde harcama yapamıyorum içinde para olsa bile harcamıyor bunda tek şansım limit arttırmak mıBenim axess 3 saat önce iade oldu incehesap
Asıl sarı sitede filan ilana koyanlar ne oldu rezillik resmen ya daha eline bile geçmeden1milyonluk Ram alan dayıya ne oldu kart kesimi denk geldiyse birde
Ayakkabı köselesi gibi surat utanır mı rezilliktenAsıl sarı sitede filan ilana koyanlar ne oldu rezillik resmen ya daha eline bile geçmeden
adam 1 milyon baglamış onun hayali ferrari falandırO zibilyontane alan yüzsüz nerde araba almayı falanda düşünmüştür o şimdi
Keşke bilsem hocam PSU alıcam 2 elden bide onu bekliyomAynı sorunu yaşıyorum para iadesi ne zaman gelir ki tahmini
Aynı sorunu yaşıyorum para iadesi ne zaman gelir ki tahmini
Geldi iadeler aslında ama herkese gitmedi demek ki, en geç yarına hallolur herhalde.İnce hesap ne lanet bişe hem iptal ediyor hem 1 gün oldu parayı iade etmiyor rezil bir şirket valla
Ödeme onaylandı diyor halen umarım yarına hallolur iadeyi verseydi direk ram sipariş etcektim bu ram indirimlerini beklerken pskoloji bozulurGeldi iadeler aslında ama herkese gitmedi demek ki, en geç yarına hallolur herhalde.