Grundig OLED Televizyonlar ile İlgili Bilgilendirme

Hocam hic bir alakam olmayan bir konuda bahane edilerek süresiz uzaklaştırma verdiler. Oysaki iddia edilen konuyla hic bir alakam bile yoktu.
Orada menfaat temelli oluşan bir topluluk var ,siz vatandaşa bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve uygun fiyatli satılan ürünü ( Tv yi) tavsiye ettiğinizde iste bu birilerinin ( Tv satarak sattigi Tv lerden para kazaninin) işine gelmedi maalesef. Organize şekilde gerek kendi hesaplarından gerekse sahte hesaplardan üzerimize geldiler, iftiralar, yaftalamalar, hakaretler bini bin paraydı.
İstiyorlar ki Genel Tv Tavsiyesileri sayfasi tek ses olsun, f/p Tv si önerilmesin , Adminlerde sağ olsunlar kendi sayfası olmasina ragnen yıllardır genel tavsiye sayfasinda sattığı Tv leri tavsiye eden, bayisini tarif eden, fiyat verene gıklarıni çıkarmadılar ama Samsung 65q70f 63-63 k lara satılıyorken biz 2 ay boyunca 61.5 k satılan Tcl 65q7c tavsiye ettik diye, c6k , iffalcon u95a tavsiye ettik diye komisyoncu da olduk, promotör de olduk, maaşlı eleman da olduk her sey olduk. İşin ilginç tarafi benim ne is yaptığımı bildikleri halde bu yalan ve iftiralara devam ettiler.
Bizler Tcl ve İffalcon Tv kullanılari için yeni çıkan yazilimlari yükleme, ekran görüntü ayarlari yapma sterimo Cloudstream Nuvio gibi Apk leri yükleyip film dizi mac izleme ve daha bir cok konuda yardımcı olmak icin Telegramda bi sayfa açtık, orada imece usulü yardımcı olmaya çalışıyoruz, o iftiralar atanlar sayfaya gizlice gelip orada yapılanları, emekleri, yardımları görükleri halde bu iftira ve yalanlarına devam ettiler.
Insan olan, biraz ahlaklı olan bir menfatii yoksa böyle yapmaz hocam. Bu kadar kötüler yani. Siz istediğiniz kadar anlatın anlamak onların kitabında yok hocam.
Hatta Tcl almak enayilik mi diye topik bile açtılar 🙂 Adminlerde aylarca seyrettiler...
O bayi çalışanı elemanı ben de şikayet ettim bazı adminler ilgileniyor bazıları umursamıyor tüm forumu komisyonlu satış alanına çevirmiş. Para verince demek ki öz niteliğini yitiriyor sözde bilgi alınan mecralar. Gerçekten girmediğim birkaç yıl içinde çok değişmiş heryşey, bu forumların amacı bilgi paylaşmaktı kar amacı sağlayıp insanlara iftira atmak değil...

@Frostmourne hocam bütçemiz 25k imiş maksimum. Var mı bu bütçede önerin? @Frekans76 hocam sizde öneride bulunmuştunuz var mı düşünceniz bu bütçede?

@Frostmourne hocam bütçemiz 25k imiş maksimum. Var mı bu bütçede önerin? @Frekans76 hocam sizde öneride bulunmuştunuz var mı düşünceniz bu bütçede?
Hocam bütçeyi birazcik arttırıp şunlara bakın derim.
İffalcon 55u75a Amazon da 29 k, Qled 144 hz özellikleri iyi Tv dir.
Biraz daha iyi bişey olsun derseniz iffalcon 50u95a Amazon da 30 k ya satılıyor. Giriş seviyesi QD-Mini Led Tv sidir, özellikleri iyidir.
Paraf karta iade veriyor diye duydum daha uyguna gelebilir. Maksimum karta da alışverişte iade veriyordur belki bi bakin.

Hocam bütçeyi birazcik arttırıp şunlara bakın derim.
İffalcon 55u75a Amazon da 29 k, Qled 144 hz özellikleri iyi Tv dir.
Biraz daha iyi bişey olsun derseniz iffalcon 50u95a Amazon da 30 k ya satılıyor. Giriş seviyesi QD-Mini Led Tv sidir, özellikleri iyidir.
Paraf karta iade veriyor diye duydum daha uyguna gelebilir. Maksimum karta da alışverişte iade veriyordur belki bi bakin.

Arkadaşımızın tavsiye ettiği tv'leri öneririm. 5bin TL için aradaki farka bence değer hocam.

Geri