Öneri Sizce Hangi Psu Alınmalı?

fRoxy0

80+
Reaksiyon skoru
114
1000W Revolution Enermax

850W Revolution Enermax

850W Raijintek Cratos

Benim için önemli olan sessizlik kaliteler hemen hemen aynı sanırsam.

Yardımcı olucak varmı

Sessizlik birinci öncelikse kesinlikle enermax modeline yönelmelisin. Enermax'ın fan kalitesi ve akustik performansı Raijintek Cratos'a göre çok daha başarılı.
Bütçe kurtarıyorsa 1000w olanı alman daha iyi olur. Güç kaynağı ne kadar yüksek kapasiteli olursa, sistem yük altındayken PSU o kadar az zorlanır fan devrini yükseltmeye gerek duymaz.

Sessizlik birinci öncelikse kesinlikle enermax modeline yönelmelisin. Enermax'ın fan kalitesi ve akustik performansı Raijintek Cratos'a göre çok daha başarılı.
Bütçe kurtarıyorsa 1000w olanı alman daha iyi olur. Güç kaynağı ne kadar yüksek kapasiteli olursa, sistem yük altındayken PSU o kadar az zorlanır fan devrini yükseltmeye gerek duymaz.
Enermax a fan profili agresif deniyor hocam tam tersi raijin ses konusudna daha iyi diye okudum

1000W Revolution Enermax

850W Revolution Enermax

850W Raijintek Cratos

Raijintek hold-up time, elektrik kesintisinde sistemi açık tutma süresi 23.2ms ile standartların üzerinde gözüküyor, enarmax modelinde ise 15.9ms olarak gözüküyor ve standart 16ms. Burada Raijintek daha iyi gözüküyor. Durum PWR-OK kısmında da aynı gözüküyor.

Raijintek SANR tarafından üretilen platformu kullanıyor. Enarmax a göre iç tasarıma daha ferah olduğunu görmüştüm. İkisi de japon kapasitör kullanıyor ama Raijintek de olanlar daha iyi, kapasite değerleri daha fazla.

Eğer yanlış modellere bakmadıysam arasındaki farklar böyle, yalnız ben Raijintek modelinin 1000W 5.1 olan versiyonunu baz aldım.

Raijintek hold-up time, elektrik kesintisinde sistemi açık tutma süresi 23.2ms ile standartların üzerinde gözüküyor, enarmax modelinde ise 15.9ms olarak gözüküyor ve standart 16ms. Burada Raijintek daha iyi gözüküyor. Durum PWR-OK kısmında da aynı gözüküyor.

Raijintek SANR tarafından üretilen platformu kullanıyor. Enarmax a göre iç tasarıma daha ferah olduğunu görmüştüm. İkisi de japon kapasitör kullanıyor ama Raijintek de olanlar daha iyi, kapasite değerleri daha fazla.

Eğer yanlış modellere bakmadıysam arasındaki farklar böyle, yalnız ben Raijintek modelinin 1000W 5.1 olan versiyonunu baz aldım.
Raijin çok üstün gözüküyor 1000w olmasına rağmen eğer ses konusundada böyle ise alacağım

1000W Revolution Enermax

850W Revolution Enermax

850W Raijintek Cratos

Sessizlik istiyorsan bunlar senin için doğru ürünler değil hocam.
- https://www.akakce.com/power-supply...-8g3bb-eu-gen5-1-850-w-fiyati,1347521520.html Baya absürt derecede sessizdir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Raijin çok üstün gözüküyor 1000w olmasına rağmen eğer ses konusundada böyle ise alacağım
Raijinlerde kronik fan problemi var 10 15 dakikada bir fanı kapatıp açıyor bilgin olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Sessizlik istiyorsan bunlar senin için doğru ürünler değil hocam.
- https://www.akakce.com/power-supply...-8g3bb-eu-gen5-1-850-w-fiyati,1347521520.html Baya absürt derecede sessizdir.

Bu fiyata 2022 C1200 varken 850'lik Core versiyonu alinmaz.

Hocam eksisi artısı var bunlar FP ürün, bir yerden bi şey olabiliyor ama genel olarak kullanılabilir ürünler.

Bende 850 w cratos var psu kalitesinden memnunum, çok stabil bir cihaz. Ses konusunda çok hassasım, sıfır ses olsun diye özel sistem kurdum bütün fanlarıyla soğutucusuyla ve memnun olmadığım tek parça cratos oldu. Masaüstünde sıfır sesle takılırken 5'dk de bir fiyuu diye fan açıyor 1-2 dk sonra kapanıyor. Bu beni rahatsız etti, varsa bunu yapmayan aynı kalitede model onu al. Ha ben sorunu çözdüm kolayca ama herkes uğraşır mı bilmem. Çözümüm ekte :D Bu arada ortalama kullanıcı cratosun fan sesinden rahatsız olmaz ben çok hassasım haberiniz olsun.

Ekler

• psu fan .webp
    psu fan .webp
    51.6 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
@AshenOne hocam verdiğiniz bilgilere rağmen Enermax alınır mı raijindeki ses konusu tad kaçırdı çünkü

Geri