🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Acayip güzel bir indirim var beni valla çok arada bırakıyor S26 Plus mı alsam S25 Ultra mı diye :D herkese tavsiye ederim bu telefonu yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi redmi note 9 pro gibi bir takozu kullanlar direkt geçiş yapsın veya S25 Ultra da alabilirler.

Son düzenleme:
başlığa fiyatı yazarsan iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Konu başlığına fiyat yazılmali.Acayip indirimde 1000tl.
1000087672.webp

Acayip güzel bir indirim var beni valla çok arada bırakıyor S26 Plus mı alsam S25 Ultra mı diye :D herkese tavsiye ederim bu telefonu yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi redmi note 9 pro gibi bir takozu kullanlar direkt geçiş yapasın veya S25 Ultra da alabilirler.

S25 Ultra alın. Düz ve Plus modellerin geniş açı ve telefoto kameraları rezalet.

Hem tasarım hem kameralar hem de exynos işlemci sebebiyle fiyatını hak etmeyen bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yakın fiyatlara bulunursa S25 Ultra tercih edilmeli.

• İnanılmaz
Hem tasarım hem kameralar hem de exynos işlemci sebebiyle fiyatını hak etmeyen bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yakın fiyatlara bulunursa S25 Ultra tercih edilmeli.
kameralarda ne varmış?

s26 serisi için çok ümitliydim. telefon almak için onun çıkmasını bekledim. Ancak lansmanı izlerken 1 saatlik lansmanda S26 ve S26+ için 1 dk bile ayırmadıklarını görünce o zaman anladım samsungun da ultra harici telefon alınmayacağını. Gittim hemen s25 ultra aldım. Gayet memnunum.

• Muhteşem
s26 serisi için çok ümitliydim. telefon almak için onun çıkmasını bekledim. Ancak lansmanı izlerken 1 saatlik lansmanda S26 ve S26+ için 1 dk bile ayırmadıklarını görünce o zaman anladım samsungun da ultra harici telefon alınmayacağını. Gittim hemen s25 ultra aldım. Gayet memnunum.
s27 serisinden umutluyum ben ya silikon karbon batarya söylentileri falanda var

• Beğen
S24’ten sonrasına bu kadar para bayılmak için hiçbir sebep yok. CPU revize edip yeni telefon sürüyorlar piyasaya.

Dün gece mediamarkttan 65 bine S25 ultra aldım o fiyatlara S25 ultra varken bu cihaz kesinlikle bu parayı haketmiyor.

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,607
Üyeler
198,156
Son üye
cazan
Geri