Cmf Buds 2 Plus 1899 (Bugune Kadarki En Düşük Fiyat)

Soundcore life note 3 vardı, tek tarafının şarjı hemen bitip kafayı yedirtiyordu.
İlk defa bu marka ürün duydum ve sipariş verdim. Paylaşım için teşekkürrler.

Bunu alip da 1 senedir falan kullanan var mi? Daha doğrusu bu kulakici kablosuzlari uzun süre kullanabilen var mi?

Qcy melobuds pro yu öneririm. 1 seneyi geçiktir kullanıyorum tam f/p cihaz.

3000-3500 bandına kadar çok iyi. Ondan sonra Earfun Air Pro 4 Plus (Cihaz Samsung ise Buds 3 FE) öneririm. 5K'ya çıkana da OnePlus Buds 4 rakipsiz.
Airpods pro 3 alıp iade ettim amazon depo dan çok çizik vardı üstünde. Sıfırını da alacak param var ama acaba o kadar vermeyip oneplus buds 4 alsam memnun kalır mıyım sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cmf buds pro 2 var aynısı değil mi?
Değil. Bunda tek sürücü var pro modelde çift sürücü var fakat plus modelinin anc performansı daha iyi deniyor.

ben kullanıyorum bu modeli ses kalitesinden memnunum gayet özellikle bass kısmında beklentimin üstünde performans aldım. Anc de tatmin edici düzeyde.

Airpods pro 3 alıp iade ettim amazon depo dan çok çizik vardı üstünde. Sıfırını da alacak param var ama acaba o kadar vermeyip oneplus buds 4 alsam memnun kalır mıyım sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Airpods Pro 3 seviyesine çıkmak ve hatta daha iyisini istiyorsan Huawei Freebuds Pro 5 al hocam. OnePlus Buds 4 de her açıdan memnun eder ama FreeBuds daha premium bir ürün.

Aynı modeli kullanıyorum 1 yıl oldu. Öneririm. Basslar güzel. Anc performansı güzel. 1800 liraya alınır.

arkadaşlar bu cihaz hem özellikleri hem ses bass ve anc kalitesi olarak üst düzey bir deneyim verir.
üstüne kampanyanın fiyatı kuponu üstüne bir de 180tl puanı üstüne bir de kredi kartına taksidi filan. tüm tuşlara basılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,646
Üyeler
198,170
Son üye
Izmarit
Geri