❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Eğer PC için kullanacaksanız rahat rahat M60 yeterli. Bası çok çok iyi. Kuvvetli ve sert. Harici subwoofer kadar değil ama ona çok yakın.

Ben m90'ı istedim ama indirim falan gelmedi aklıma. Bir de eşim yüzünden büyük speaker istemiyordum. Masada yer kaplamasın istiyordu. Bütün incelemeler M60'ın boyundan büyük ses verdiğini yazıyordu ben de m60' karar verdim.

Bağlantısı type-c , içinde ses kartı var. Edifier m60 diye çıkışı seçiyor. Creative harici ses kartım var. çıkardım kullanmıyorum. Kendi ses kartı çok çok yeterli. Ayrıca bir sürü speaker denedim. Aktif olarak işyerinde 2 yılda tek tek topladığım onkyo amfili + definitive center'li, Jamo uydulu setup'ım var. Tabii ki 1000binlik ses kadar vermiyor ama ona çok yakın. Hele film dizi konusunda ve single player oyunlarda bas/efekt falan enfes. cızırdama, boğulma vs hiçbirşey yok. Beyaz rengi de çok şık. hanım bile bayıldı.

Uzun lafın kısası tecrübeli bir adama M60 yetiyorsa M90 hayli hayli yeterli olacaktır. İhtiyacı olana m60 da süper. Çok dibine girmeyin yeter. M60 dibinden de 3-4 metreden de çok keyifli. M90 monitör yanına belki yakışmaz. yani belki ses olarak 2 metrede daha iyidir gücünden dolayı.
M60 bass seviyesi bana yüksek geliyor, kaliteyi bozmadan bassı kısmaya yarayan bi yöntem var mı

M60 bass seviyesi bana yüksek geliyor, kaliteyi bozmadan bassı kısmaya yarayan bi yöntem var mı
Evet başlarda beni de rahatsız etti kısık seste de bası yüksekti. Sonra android uygulamasından ses ayarlarına girdim. orada film, oyun, stüdyo, müzik ve manuel ayarlar var. oradan değiştirdim.

edit: zaten m60'ı beğenme sebebim hem düşük hem yüksek seste ve hem yakından hem uzaktan verimli olması. Çoğu speaker bunları aynı anda yapamıyor.

Bitmemis olsaydi alirdim bende

Nail oluyor hocam ben de siparişi akşam veririm dedim bitmişti çok üzüldüm. Sıfırdan daha pahalı ikinci el fiyat gördüm gel de sinirlenme
Geçmiş amazon prime döneminde yine edifier hoparlör almıştım. Aradan birkaç ay geçti veya geçmedi daha ucuz fiyata normal bi zamanda satıldı :D

Dün geldi kargom. Logiden geçince büyük seviye atlamış oldum.Fiyata göre nasıl bilmiyorum ama ses seviyesi çok yüksek. Tokide oturduğum için son seviye açamıyorum.Bassları müthiş bass seven varsa tavsiye ederim. Bass ayarınıda uygulmadan ayarlayabiliyorsunuz. İyi ki almışım indirimi paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum.

IMG_3929.webp

Dün geldi kargom. Logiden geçince büyük seviye atlamış oldum.Fiyata göre nasıl bilmiyorum ama ses seviyesi çok yüksek. Tokide oturduğum için son seviye açamıyorum.Bassları müthiş bass seven varsa tavsiye ederim. Bass ayarınıda uygulmadan ayarlayabiliyorsunuz. İyi ki almışım indirimi paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun ben de tekrar kampanya bekliyorum umarım iner, yorumu görüp birileri haberin verirse sevinirim 😁

Geri