SamMobile
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
M60 bass seviyesi bana yüksek geliyor, kaliteyi bozmadan bassı kısmaya yarayan bi yöntem var mıEğer PC için kullanacaksanız rahat rahat M60 yeterli. Bası çok çok iyi. Kuvvetli ve sert. Harici subwoofer kadar değil ama ona çok yakın.
Ben m90'ı istedim ama indirim falan gelmedi aklıma. Bir de eşim yüzünden büyük speaker istemiyordum. Masada yer kaplamasın istiyordu. Bütün incelemeler M60'ın boyundan büyük ses verdiğini yazıyordu ben de m60' karar verdim.
Bağlantısı type-c , içinde ses kartı var. Edifier m60 diye çıkışı seçiyor. Creative harici ses kartım var. çıkardım kullanmıyorum. Kendi ses kartı çok çok yeterli. Ayrıca bir sürü speaker denedim. Aktif olarak işyerinde 2 yılda tek tek topladığım onkyo amfili + definitive center'li, Jamo uydulu setup'ım var. Tabii ki 1000binlik ses kadar vermiyor ama ona çok yakın. Hele film dizi konusunda ve single player oyunlarda bas/efekt falan enfes. cızırdama, boğulma vs hiçbirşey yok. Beyaz rengi de çok şık. hanım bile bayıldı.
Uzun lafın kısası tecrübeli bir adama M60 yetiyorsa M90 hayli hayli yeterli olacaktır. İhtiyacı olana m60 da süper. Çok dibine girmeyin yeter. M60 dibinden de 3-4 metreden de çok keyifli. M90 monitör yanına belki yakışmaz. yani belki ses olarak 2 metrede daha iyidir gücünden dolayı.