🔥İndirim Moondrop Space Travel 2 True Wireless Headphone (Tws) 2.367₺ Vade Farksız 9 Taksit

2 yıl kadar versiyon 1 siyah rengini kullandım çok güzel kulaklık.

Yanlış bilmiyorsam avrupa dışı gelen kulaklıklarda %60 gümrük vergisine ilave %20 ötv olan igv alıyorlar o yüzden bizde ucuz kulaklık hiç görmedim, anca eskimiş seri sonu kalmış ürünleri ucuza sattıklarını gördüm

gümrük kanunu gereği yurtdışından alamadığınız ürünlerin yurtdışı fiyatını yazmanın bir anlamı yok bence. emsal fiyatta ülkede satılan kulaklığa göre başarılı olup olmadığına bakmanızı tavsiye ederim.

Turkiye'de yurtdisi fiyatiyla ayni hatta daha ucuza satan markalar varken bunu savunmaya gerek yok. (Ornek HyperX Cloud 3S)

Moondropun ucuz ürünleri genelde çabuk bozuluyor. Bozulsa garantiyede yollayamazsın. Paşa paşa 1800e cmf 2 plusımı alır kullanırım bozuldu mu da evofona gönderirim. 2 plustan iyi olduğunu da sanmıyorum yurtdışında millet niye 3 katı ödeyip 2 plus alsın hala

Moondropun ucuz ürünleri genelde çabuk bozuluyor. Bozulsa garantiyede yollayamazsın. Paşa paşa 1800e cmf 2 plusımı alır kullanırım bozuldu mu da evofona gönderirim. 2 plustan iyi olduğunu da sanmıyorum yurtdışında millet niye 3 katı ödeyip 2 plus alsın hala
İkisini de kullandım space travel 2 daha müzikal. Amazon garantisi var zaten bozulursa değişim-iade yapıyorlar.

türkiyede iem yada chifi alınmaz artık.
eskiden yurtdışından alıyorduk ama burada aşırı pahalıya satıyorlar

türkiyede iem yada chifi alınmaz artık.
eskiden yurtdışından alıyorduk ama burada aşırı pahalıya satıyorlar
Kesinlikle. Eskidende hep büyük indirim zamanı shenzhen linsoulden alışveriş yapardık. Şimdi aynı ürünleri tr de almaya kalksan 3 katı para

Nisan sonundan beri kullanıyorum, ses kalitesi olarak gayet tatmin edici. Kontrolleri biraz garip, ses açmak için telefondan açmak gerekiyor. ANC genel beklentiyi karşılıyor ne kadar mükemmel olmasa da (ki olamaz, ancak bu fiyata gayet iyi). Bass konusunda normal haliyle bir tık yetersiz kalıyor ancak EQ ayarı vesaire yapıldığı zaman alet çok iyi. Genel olarak fiyatının karşılığını veriyor aslında, 20 dolar olduğunu görünce bu fiyat yüksek kalıyor elbette ancak Türkiye piyasasında bir seçenek olduğu açık. Bu arada neredeyse birçok kulaklık kulağımdan düşüyor ancak bunda öyle bir problem yaşamadım ne yalan söyleyeyim, o açıdan da çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,324
Üyeler
198,105
Son üye
imperior
Geri