sagolun hocam benim onemlılerdede guncelleme yok mouse kulaklık duruyo halaGüle güle kullanın benimkilerde hala güncelleme yok şanba bakalım gelirmi
hocam sen cok umutlanma amazon depo 30 40 tane alanları gonderıcegini sanmıyorumAlıntıyı görüntüle
Hepsi sipariş edildi olarak gözüküyor hala. İptal edilse şimdiye edilir miydi sizce? İnşallah gelir.
Gelir gelir, hepsi gelir.Alıntıyı görüntüle
Hepsi sipariş edildi olarak gözüküyor hala. İptal edilse şimdiye edilir miydi sizce? İnşallah gelir.
sagolun hocam benim onemlılerdede guncelleme yok mouse kulaklık duruyo hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam sen cok umutlanma amazon depo 30 40 tane alanları gonderıcegini sanmıyorum
İptal edilse şimdiye edilmesi gerekmez miydi? Neyi kontrol ediyorlar halaGelir gelir, hepsi gelir.![]()
valla hocam tek tek alsan gelir dicektimde yani sen şansını cok zorlamışsın gelicegi varsada gelmez ticari amaçtan iptal ederlerİptal edilse şimdiye edilmesi gerekmez miydi? Neyi kontrol ediyorlar hala![]()
Gelse çok komik olmaz mıydı?valla hocam tek tek alsan gelir dicektimde yani sen şansını cok zorlamışsın gelicegi varsada gelmez ticari amaçtan iptal ederler
Şu siparişlerin gelmesi imkansız hocam. Neden böyle bir şey yaptınız ki? 1-2 tane alsanız garanti gelirdi.Alıntıyı görüntüle
gerçekten 10 tane gonderdılermiŞu siparişlerin gelmesi imkansız hocam. Neden böyle bir şey yaptınız ki? 1-2 tane alsanız garanti gelirdi.
Bu arada ilginç olan benim 10 tane bilek desteğinin gelmiş olması. Normalde bu kadar fazla olan siparişi iptal etmeleri lazımdı.
Evet.gerçekten 10 tane gonderdılermi