❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

1782373999517.webp

Hepsi sipariş edildi olarak gözüküyor hala. İptal edilse şimdiye edilir miydi sizce? İnşallah gelir.

Güle güle kullanın benimkilerde hala güncelleme yok şanba bakalım gelirmi
sagolun hocam benim onemlılerdede guncelleme yok mouse kulaklık duruyo hala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hepsi sipariş edildi olarak gözüküyor hala. İptal edilse şimdiye edilir miydi sizce? İnşallah gelir.
hocam sen cok umutlanma amazon depo 30 40 tane alanları gonderıcegini sanmıyorum

Alıntıyı görüntüle
Şu siparişlerin gelmesi imkansız hocam. Neden böyle bir şey yaptınız ki? 1-2 tane alsanız garanti gelirdi.

Bu arada ilginç olan benim 10 tane bilek desteğinin gelmiş olması. Normalde bu kadar fazla olan siparişi iptal etmeleri lazımdı.

Şu siparişlerin gelmesi imkansız hocam. Neden böyle bir şey yaptınız ki? 1-2 tane alsanız garanti gelirdi.

Bu arada ilginç olan benim 10 tane bilek desteğinin gelmiş olması. Normalde bu kadar fazla olan siparişi iptal etmeleri lazımdı.
gerçekten 10 tane gonderdılermi

gerçekten 10 tane gonderdılermi
Evet. 😂 Yalnız boyutu çok küçük. Çok da işe yarar mı bilmiyorum. Birkaçını birleştirip klavye desteği yapmaya çalışacağım. Kalanını da abime hediye edeceğim.

Ekler

• 1000163178.webp
    1000163178.webp
    697.7 KB · Hit: 110
  • 1000163181.webp
    1000163181.webp
    948 KB · Hit: 105
Geri