🔥İndirim 9070xt + 7500x3d 65.999 TL

Evet vatan da bazen patron çıldırdı kafasına giriyor. Keşke daha fazla görsek bu tarzda indirimleri.
bu videodaki sistem bence fena olmayan hatta güzel fiyat standartında ya

Yani cok mantikli cok dengeli ve fiyatina gore cok iyi olmus

Evet 1 ay once abidik gubidik markalarla yapilmis biraz daha ust fiyata sistemler vardi

Ama gunumuz sartlarinda yakisikli

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
Hadi yaa bileşenleri hatırlıyor musun hangi marka kullanılmıştı? Bazen çünkü görüyorum aa ne güzel fiyat diyorum içine girince çinyongwai ram kasa ssd falan oluyor küfürü basıp çıkıyorum sayfadan :D Bu sistemde yine kingston ocypus gibi markalar var
Iki adet guzel sistem geldi foruma bakin. 245kf 5070 sistem 56.998 vatanda 7500f 5070 ise Gamergende nvidia isteyenlere benzer fiyatlarda daha iyi sistemler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek not fiyat 56.998 degil 55.998 mis simdi gordum

Iki adet guzel sistem geldi foruma bakin. 245kf 5070 sistem 56.998 vatanda 7500f 5070 ise Gamergende nvidia isteyenlere benzer fiyatlarda daha iyi sistemler.

tamam da 9070 xt 5070 ten iyi değil mi? ya da 7500x3d ile 7500f i neden aynı kefeye koyuyorsun onu anlamadım. söylediğin bileşenler undan daha iyi değiller ki. Ha fiyat güzel o ayrı. Ama iki sistem birbirine denk değil kişisel yorumum tabii ki. Hatam varsa düzeltin lütfen

tamam da 9070 xt 5070 ten iyi değil mi? ya da 7500x3d ile 7500f i neden aynı kefeye koyuyorsun onu anlamadım. söylediğin bileşenler undan daha iyi değiller ki. Ha fiyat güzel o ayrı. Ama iki sistem birbirine denk değil kişisel yorumum tabii ki. Hatam varsa düzeltin lütfen
bencede değil, arkadaş konuya hakim değil sanırım tamam de sadece ben öyle yapıyorum

Yani dediğin gibi daha iyi sistem falan değiller sözün özü hocam. 5070 ile 9070 xt arasında neredeyse her oyunda 30 fps fark var gözünü seveyim. 5070 ti desen anlarım. işlemci tarafına hiç girmiyorum bile. 96 mb l3 önbellekle diğerlerini kıyaslaman komik bence. sırf kötülemek için çırpınıyorsun gibime geldi yanlış anlama lütfen.

bencede değil, arkadaş konuya hakim değil sanırım tamam de sadece ben öyle yapıyorum
hayır sunulan argüman çok yanlış ben ondayım. bu şekilde insanlara da yanlış yönlendirme yapmış oluyor. dese ki buna gerek yok şurda şu fiyatta biraz daha düşük bir sistem var bu da işini görür anlarım. ama bundan daha iyi diyor. Nesi daha iyi? cevap yok.

Yani dediğin gibi daha iyi sistem falan değiller sözün özü hocam. 5070 ile 9070 xt arasında neredeyse her oyunda 30 fps fark var gözünü seveyim. 5070 ti desen anlarım. işlemci tarafına hiç girmiyorum bile. 96 mb l3 önbellekle diğerlerini kıyaslaman komik bence. sırf kötülemek için çırpınıyorsun gibime geldi yanlış anlama lütfen.

hayır sunulan argüman çok yanlış ben ondayım. bu şekilde insanlara da yanlış yönlendirme yapmış oluyor. dese ki buna gerek yok şurda şu fiyatta biraz daha düşük bir sistem var bu da işini görür anlarım. ama bundan daha iyi diyor. Nesi daha iyi? cevap yok.
hocam dün 245kf ye 7500x3d den iyi dedi sen ne diyosun :D

valla bende anlamıyorum ve tekrardan böyle bir fırsat olduğunu düşündüğüm bir şey bulursamda paylaşmıycam. oturup bakıyorsun sağda solda böyle bir fiyat yok, varsada görmedin yada. Birilerinin işine yarar belki diye paylaşıyorsun, yok belli ki arkadaş konuya hakim değil vs vs gibi linçleyici yorumlar. Alırsın almazsın yada hoşuna gider yada gitmez, iletişim kurma ve düşünme becerisini kaybetmiş garip bir kitle olduk.
Bunlar kendilerini havalı "cool" zannediyorlar oysaki benim gözüm 5 kuruş değeri olmayan boş insanlar.

Güzel sistem güzel fiyat, arkadaş da yeni video çekmeye başlamış sanırım başarılar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,373
Üyeler
198,114
Son üye
atd070707
Geri